Έξω φρενών έγκυος γυναίκα με την πεθερά της – «Θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα κρατήσουμε το μωρό»

Μία έγκυος γυναίκα αποκάλυψε ότι είναι έξαλλη με την πεθερά της, η οποία έχει την απαίτηση να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα κρατήσει το μωρό.

Κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από όλους – «Τώρα το έχω μετανιώσει» 

Η μέλλουσα μητέρα κοινοποίησε σε ανάρτησή της μηνύματα που της έστειλε η πεθερά της, και στα οποία έχει πολλές απαιτήσεις από τη νύφη της. H ανταλλαγή των μηνυμάτων προκάλεσε την οργή των αναγνωστών της ανάρτησης, οι οποίοι εξήγησαν ότι αυτός  ακριβώς είναι ο λόγος που δεν λένε την ημερομηνία που πρόκειται να γεννήσουν.

Η ανταλλαγή των μηνυμάτων ξεκινά με την πεθερά να ρωτά: «Πότε γεννάς;», και την μητέρα ν’ απαντά: «Δεν είναι σίγουρο πότε, γιατί;».

Απαγόρευσε στην πεθερά της να μένει μόνη με την 6 μηνών κόρη της – «Παραλίγο να πάθω κρίση όταν είδα τι είχε κάνει»

«Θέλουμε εμείς να την κρατήσουμε πρώτοι»

Η τολμηρή πεθερά απάντησε: «Θέλουμε να είμαστε εκεί για τη γέννα και για να βοηθήσουμε. Θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα την κρατήσουμε».

Η έγκυος είπε στην πεθερά της ότι θέλει η γέννα να είναι υπόθεση δική της και του άντρα της «μόνο η μαμά, ο μπαμπάς και το μωρό».

Είπε στην αυταρχική πεθερά της ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο – «Εγώ παντρεύομαι τον γιο σου, όχι εσύ»

Η πεθερά αποκρίθηκε: «Με απογοητεύεις. Γιατί την κρατάς μακριά μας;»

«Η ξαδέρφη σου άφησε τους γονείς της να είναι στη γέννα και η γιαγιά έκοψε και τον ομφάλιο λώρο».

Προσπαθώντας να παραμείνει ψύχραιμη, η μέλλουσα μητέρα απάντησε: «Συγγνώμη αλλά δεν είναι θέαμα για να το δουν όλοι. Δεν θα είμαι στη καλύτερη κατάσταση, και δεν θα νιώθω άνετα».

Plan B

Σε αυτή την απάντηση η πεθερά φάνηκε να υποχωρεί αλλά είχε έτοιμο το plan B:

«Τότε  θα περιμένουμε απ’ έξω μέχρι να γεννηθεί και θα μπούμε αμέσως. Θέλουμε να τη δούμε αμέσως, μην μας κάνεις να περιμένουμε. Μόνο ενημέρωσέ μας όταν θα ξεκινάτε απ’ το νοσοκομείο για να έρθουμε στο σπίτι και να σας βοηθήσουμε. Δεν χρειάζεστε ν’ αγχώνεστε, θα μείνουμε στον ξενώνα». Εκεί σταμάτησε η ανταλλαγή των μηνυμάτων στο Instagram στον λογαριασμό της γυναίκας.

Οι απαντήσεις των αναγνωστών

Πολλοί αναγνώστες απάντησαν αμέσως στα σχόλια, παροτρύνοντας την έγκυο να κρατήσει μυστική την ημερομηνία του τοκετού από την πεθερά της. Διάφοροι χρήστες μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες και εξέφρασαν τη γνώμη τους.

«Βλέπω πολλές γιαγιάδες που μπαίνουν με το ζόρι στην αίθουσα τοκετών και, καμιά φορά, ακόμη και παππούδες! Προσωπικά, (μετά από τρεις γέννες) δεν θέλω καθόλου επισκέπτες μετά τη γέννα! Αυτά είναι προσωπικές επιλογές, αλλά αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η ανάγκη να είναι μέσα στην αίθουσα και μάλιστα ν’ αρπάξουν το μωρό απ’ την μαμά και τον μπαμπά!».

Ένα αναγνώστης σχολίασε: «Μάντεψε ποιος θα μάθει ότι το μωρό γεννήθηκε μία εβδομάδα μετά».

«Μετά αναρωτιούνται γιατί τα ζευγάρια δεν λένε σε κανέναν την ημερομηνία της γέννας», εξομολογήθηκε μία γυναίκα: «Εγώ ήμουν στο σπίτι δύο μήνες με το μωρό και μετά άρχισα να λέω ότι γέννησα».

Τέλος, ένας ακόμη παρατήρησε: «Δεν μπορώ  να φανταστώ γιατί θέλουν να κάνουν δική τους την πιο προσωπική στιγμή ενός άλλου ανθρώπου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ