Έξαλλη νύφη με την αδερφή της – «Κατέστρεψε τον γάμο μου με το φόρεμα της»

Μία νύφη δήλωσε έξω φρενών με την αδερφή της και κάποιους καλεσμένους που δεν τήρησαν τον ενδυματολογικό κώδικα στον γάμο της.

Γαμπρός έπιασε την νύφη με τον θείο του λίγο πριν από τον γάμο – «Ήταν καταστροφή»

Η γυναίκα ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και ανέφερε ότι αρκετοί αποφάσισαν να ντυθούν στα χρώματα που ήθελαν, ανάμεσα τους και η αδερφή της. «Δεν καταλαβαίνω πώς είχαμε φορέματα σε διάφορα χρώματα όταν ακόμη και ο γαμπρός άλλαξε το χρώμα του κιλτ του. Και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί έπαθα νευρικό κλονισμό μετά τον γάμο μου», είπε η γυναίκα.

Και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να είμαι καλή νύφη. Προσπάθησα να τους δώσω επιλογές, αυτό ήταν το πρώτο μου λάθος». Όπως εξήγησε η ίδια είχε απαίσιες εμπειρίες ως παράνυφος σε γάμους. Είχε ακούσει ιστορίες από φίλους τους που κατέληξαν να φορούν ρούχα που δεν τους άρεσαν για να ευχαριστήσουν την νύφη. Έτσι αποφάσισε στον δικό της γάμο να δώσει περισσότερες επιλογές.

Έξαλλη η νύφη με την πεθερά για το φόρεμα του γάμου – «Αγνόησε τους κανόνες που είχα»

Τρεις από τους κουμπάρους φορούσαν νοικιασμένα μπλε ναυτικά κιλτ, τέσσερις παράνυφοι ήταν ντυμένες στα μπλε, μια άλλη με ένα μακρύ μεταξωτό φόρεμα σε χρώμα σαμπάνιας και τρεις κουμπάρες με μπλε.

Είχε προτείνει όλοι να ντυθούν με πράσινο ή χρυσό χρώμα για να ταιριάζουν με τον στολισμό του γάμου και το σμαραγδένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της. «Ήθελα οι άνθρωποι στο γάμο μου να αισθάνονται υπέροχα. Δεν ήθελα να τους πω τι να φορέσουν, πώς να φτιάξουν τα μαλλιά τους. Ήθελα να είναι όπως θέλουν να είναι», σημείωσε η γυναίκα.

Πεθερά εξόργισε την νύφη πριν από τον γάμο – Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της και το «φόρεμα της Έριδος»

Έτσι είπε στις παράνυφους ότι μπορούν να επιλέξουν φορέματα σε χρώματα πράσινου ή χρυσού. Ο μοναδικός κανόνας που έθεσε είναι να φορούν όλες το ίδιο χρώμα. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν συμφώνησαν όλες.

Πηγή: tiktok.com/@primalempress

Τι έκανε η αδερφή της νύφης την ημέρα του γάμου

Η νύφη αγόρασε πράσινα φορέματα μέσω διαδικτύου για να τα δοκιμάσουν οι παράνυμφοι της και έστειλε πίσω εκείνα που δεν τους άρεσαν. «Τώρα, ας πάμε στο κορίτσι με το σαμπανιζέ, μπορεί να νομίζεις ότι είναι η κουμπάρα επειδή φοράει ένα εντελώς διαφορετικό φόρεμα από τις άλλες τέσσερεις. Δεν είναι. Το κορίτσι δίπλα της είναι η κουμπάρα», είπε η γυναίκα.

Ανέφερε ότι η κοπέλα με το εντυπωσιακό σαμπανιζέ φόρεμα είναι η αδερφή της που αποφάσισε να φορέσει το χρώμα που ήθελε στον γάμο. «Αυτή είναι η αδερφή μου, και αν ψάξεις τη λέξη ντίβα στο λεξικό, μπορεί να βρεις τη φωτογραφία της. Δεν ήθελε να φοράει πράσινα. Δεν της αρέσει το πράσινο», ανέφερε η γυναίκα.

Πηγή: tiktok.com/@primalempress

Μάλιστα η αδερφή της φαίνεται ότι λειτούργησε πίσω από την πλάτη της αφού κρατούσε μυστικό το φόρεμα που θα φορούσε. Τελικά το φόρεμα της κόστισε το διπλάσιο από το νυφικό και όπως ήταν φυσικό η νύφη έγινε έξαλλη.

Οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν και αρκετοί ισχυρίστηκαν ότι η αδερφή της νύφης προσπαθούσε να τραβήξει όλα τα φώτα επάνω της. «Το μπλε και το πράσινο είναι εκπληκτικά. Τι διάολο σκεφτόταν το κορίτσι με το σαμπανιζέ», ανέφερε ένας χρήστης.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Κορίτσι μου έχεις την υπομονή ενός αγίου!!! Η αδερφή σου δεν έπρεπε να είναι στις φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου».
«Η αδερφή σου προσπάθησε να σε επισκιάσει. Λυπάμαι αυτό είναι εντελώς λάθος», σχολίασε ένας χρήστης.

@primalempress Replying to @lucyloumars I was trying to be considerate but it became a nightmare!! #bride #bridesmaids #bridesmaidsdresses #groomsmaids #weddingcolours #weddingcolours #weddingnightmares #wedding #weddingtiktok #storytime #weddings #burnout #empressarmy #teammilk ♬ original sound – PrimalEmpress

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ