Έξαλλη η νύφη με την πεθερά για το φόρεμα του γάμου – «Αγνόησε τους κανόνες που είχα»

«Η πεθερά μου αγνόησε τις επιθυμίες μου για τον γάμο και πλήρωσε 1.000 £ σε ένα στολισμένο φόρεμα και αυτό δεν είναι καν το χειρότερο μέρος» περιγράφει μια νύφη που έμεινε εξαγριωμένη με την μητέρα του μελλοντικού της συζύγου.

Μιλώντας στο Reddit, η μέλλουσα νύφη αποκάλυψε ότι έμεινε αγανακτισμένη όταν η μαμά του συντρόφου της αγνόησε τον χρωματικό κωδικό της ημέρας του γάμου της.

«Δεν είμαι τρελή, σωστά; Με τον αγαπημένο μου αρραβωνιαστήκαμε πριν από 1,5 χρόνο. Ζητήσαμε ευγενικά από τις μητέρες μας ότι θέλαμε να φορέσουν το χρώμα Navy Blue γιατί θέλαμε να είναι το δικό μας μπλε (το έθιμο θέλει η νύφη να φορά κάτι μπλε, κάτι δανεικό και κάτι παλιό). Λοιπόν, είμαστε μια εβδομάδα μακριά από το γάμο και η μητέρα του μου δείχνει το φόρεμά της… Είναι ανοιχτό ροζ!! Της είπα ότι θέλαμε οι μητέρες να είναι ντυμένες με μπλε φορέματα, και μου απάντησε, καλά, η οικογένειά σου μπορεί να είναι στα μπλε».

Στη συνέχεια έδειξε μια φωτογραφία του φορέματος που αγόρασε η πεθερά της, το οποίο ήταν σε απαλό ροζ χρώμα, και διακοσμημένο με στρας και πέρλες.

Αποκάλυψε ότι τόσο αυτή όσο και ο σύντροφός της στεναχωρήθηκαν από την επιλογή φορέματος της μαμάς του, αλλά αποκάλυψε ότι αυτό δεν ήταν καν το χειρότερο. Για να λυθεί το ζήτημα, σκέφτηκε να αγοράσει στη μητέρα της ένα φόρεμα σε παρόμοιο χρώμα για να μην κλέψει την προσοχή η πεθερά της.

Και συνέχισε: «Αυτός έχει χάσει τα λόγια του, εγώ έχω χάσει τα λόγια μου. Είμαι εγώ λάθος αν αγοράσω ένα ροζ φόρεμα στη μαμά μου; Ή να το αφήσω; Είμαι τόσο διχασμένη… Και όταν της είπα κάτι για το φόρεμα, μου απάντησε «Πλήρωσα πάνω από 1.000 λίρες για αυτό το φόρεμα, είναι όμορφο και θα το φορέσω». Πήρα τον χρόνο μου για να κάνω ό,τι μπορώ για να βρω κοινό έδαφος. Είμαστε και οι δύο τόσο λυπημένοι. Είναι τόσο συντετριμμένος που η μαμά του δεν μπορούσε να καταλάβει τι θέλαμε».

Μετά, η πεθερά ζήτησε να τραγουδήσει αλλιώς δεν θα φιλοξενούσε το δείπνο για την πρόβα του γάμου.

Οι χρήστες του Reddit θορυβήθηκαν από την ενέργεια της πεθεράς και γρήγορα μπήκαν στα σχόλια για να μοιραστούν τι θα έκαναν στη θέση της.

Ένα άτομο έγραψε: «Προσλάβετε έναν επαγγελματία τραγουδιστή για να κάνει μια εμφάνιση έκπληξη αμέσως μετά από αυτήν στο δείπνο της πρόβας και πρέπει να τις βάλετε να φορέσουν ένα παρόμοιο φόρεμα».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Λοιπόν, αν δεν πρόκειται να γίνεις εσύ κάτι μπλε, πες της ότι τώρα είναι το παλιό. Και δώστε έμφαση στο παλιό στο νέο σας όραμα». «Κάντε ένα σχόλιο και στις δύο μητέρες ευχαριστώντας τις που είναι «κάτι παλιό και κάτι μπλε»», έγραψε μια τρίτη χρήστης.

Εν τω μεταξύ, μια τέταρτη είπε: “Σε μένα φαίνεται ότι θέλει να ξεχωρίσει και να είναι πιο σημαντική από την “μπλε” οικογένειά σου. Αν ήμουν εγώ, θα έβαζα στη μαμά μου ένα “ταιριαστό” ροζ φόρεμα».

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αγοράστε/ενοικιάστε το ίδιο φόρεμα και φορέστε το στο δείπνο της πρόβας. Έτσι θα μοιάζει σαν να προσπαθεί να σας αντιγράψει τη μέρα του γάμου ή θα αναγκαστεί να φορέσει κάτι διαφορετικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ