Πεθερά εξόργισε την νύφη πριν από τον γάμο – Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της και το «φόρεμα της Έριδος»

Αγανακτισμένη είναι μία μέλλουσα νύφη καθώς η πεθερά της αγνοεί τους κανόνες και τα όρια που έθεσε για τον γάμο της.

Όλοι ελπίζουμε πως όταν βρούμε το άλλο μας μισό θα μπορέσουμε να «αγκαλιάσουμε» την οικογένειά του και εκείνη εμάς αλλά ορισμένες φορές καταλήγουμε με τα χειρότερα πεθερικά.

Με ανάρτησή της στο Reddit η μέλλουσα νύφη αποκάλυψε ότι αγανάκτησε όταν η μέλλουσα πεθερά της αγνόησε το χρωματικό κώδικα που είχε αποφασίσει με τον αρραβωνιαστικό της ότι ήθελαν να εφαρμόσουν στον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η κοπέλα στην ανάρτηση, είχε συμφωνήσει με τον αρραβωνιαστικό της πως οι μητέρες τους θα φορούσαν μπλε για να είναι αυτό το δικό τους «κάτι μπλε» στον γάμο. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως τα σχεδίασαν…

«Μία εβδομάδα πριν από τον γάμο η μητέρα του αρραβωνιαστικού μου, μου έδειξε το φόρεμα που θα φορούσε στο γάμο μας το οποίο ήταν ανοιχτό ροζ», εξηγεί.

«Της είπα ότι θέλαμε οι μητέρες να είναι το δικό μας “κάτι μπλε”, και μου απάντησε, “καλά, η οικογένειά σου μπορεί να είναι ντυμένη στα μπλε”».

Στη συνέχεια η κοπέλα ανάρτησε μία φωτογραφία του φορέματος που αγόρασε η πεθερά της, το οποίο όντως ήταν σε απαλό ροζ χρώμα, με μήκος μέχρι το πάτωμα και διακοσμημένο με πούλιες. Η νεαρή κοπέλα έγραψε πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της έχουν στεναχωρηθεί από την επιλογή του φορέματος και τη συμπεριφορά της πεθεράς της.

Για να λύσει το πρόβλημα που προέκυψε – καθώς οι χρωματικές διαφορές θα ήταν τεράστιες – η μέλλουσα νύφη σκέφτηκε να αγοράσει και στη δική της μητέρα ένα παρόμοιο φόρεμα για να μην υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις.

Ωστόσο, πριν πάρει νέο φόρεμα στη μητέρα της, αποφάσισε να μιλήσει στην πεθερά της η οποία ήταν κατηγορηματική: «Πλήρωσα πάνω από 1.000 $ για αυτό το φόρεμα, είναι όμορφο και θα το φορέσω», της απάντησε.

Για να καταπολεμήσει το θέμα, σκέφτηκε να αγοράσει στη μητέρα της ένα φόρεμα σε παρόμοιο χρώμα για να μην κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας η πεθερά της.

Η κοπέλα αναφέρει στην ανάρτησή της πως δεν έχει λόγια για να περιγράψει τη συμπεριφορά της πεθεράς της και πως παρόλο που την είχαν ενημερώσει πολύ νωρίτερα εκείνη επέλεξε απλά να αδιαφορήσει ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου έχει εξωφρενικές απαιτήσεις που δυσκολεύουν το ζευγάρι.

«Ήταν απαίσια κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας. Απείλησε ότι δεν θα παραθέσει το δείπνο της πρόβας του γάμου αν δεν την αφήναμε να τραγουδήσει. Αφήσαμε το θέμα του φορέματος να της περάσει αλλά τώρα αυτό; Βοήθεια!», έγραψε η νύφη.

Οι χρήστες του Reddit θορυβήθηκαν από την συμπεριφορά της πεθεράς και γρήγορα σχολίασαν τι θα έκαναν αν ήταν στη θέση της νύφης.

Ένα άτομο έγραψε: «Λοιπόν, πες της πως αν δεν πρόκειται να γίνει το “κάτι μπλε” σας, θα είναι το “κάτι παλιό” του γάμου και δώσε έμφαση στο παλιό».

Μία άλλη χρήστης του Reddit έγραψε: «Μου φαίνεται ότι η πεθερά θέλει να ξεχωρίσει και να είναι πιο σημαντική από την “μπλε” οικογένειά σου. Αν ήμουν εγώ, θα έβαζα στη μαμά μου ένα “ταιριαστό” ροζ φόρεμα, έτσι θα αφαιρούσα από την πεθερά την υποτιθέμενη εξουσία της».

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αγοράστε/νοικιάστε το ίδιο φόρεμα και φορέστε το στο δείπνο της πρόβας. Με αυτόν τον τρόπο θα μοιάζει σαν να προσπαθεί να σας αντιγράψει εκείνη την ημέρα ή θα αναγκαστεί να φορέσει κάτι διαφορετικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ