Ο Έλον Μασκ απειλεί την Microsoft – «Ώρα για μήνυση»

Έτοιμος να υποβάλει μήνυση κατά της Microsoft είναι ο Έλον Μασκ, ο οποίος κατηγορεί τον τεχνολογικό κολοσσό για χρήση δεδομένων του Twitter χωρίς άδεια.

Έλον Μάσκ: Όλα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Twitter στο BBC – «Δεν θα έπρεπε να τουιτάρω μετά τις 3 το πρωί»

Όπως αναφέρει το BBC, η Microsoft ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη Τρίτη (25 Απριλίου), η διαφημιστική της πλατφόρμα δεν θα υποστηρίζει πλέον το Twitter. Έτσι οι αγοραστές διαφημίσεων δεν θα έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στο δημοφιλές social media μέσω του εργαλείου διαχείρισης της Microsoft.

«Εκπαιδεύτηκαν χρησιμοποιώντας παράνομα τα δεδομένα του Twitter. Ώρα για μήνυση», έγραψε ο Έλον Μασκ στο Twitter.

Έλον Μασκ: Χαμός στα social media με μια “τρολ” φωτογραφία από το δωμάτιό του – «Έτσι κοιμάται ένας δισεκατομμυριούχος;»

«Άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn, θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα», δήλωσε η Microsoft.

Σε συζήτηση για τα δεδομένα της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι είναι «ανοιχτός σε ιδέες». «Αλλά το να ξηλώσουμε τη βάση δεδομένων του Twitter, να την απονομισματοποιήσουμε (αφαιρώντας τις διαφημίσεις) και στη συνέχεια να πουλήσουμε τα δεδομένα μας σε άλλους, δεν είναι μια κερδοφόρος λύση», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ