Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης του – Σημαίνει «Ωραία Ελένη»

Ο πάντα χειμαρρώδης Πάνος Μουζουράκης, που παρουσίασε τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μεγαλώνω», αναφέρεται στην επαγγελματική του οικογένεια, αλλά και στις αγαπησιάρικες στιγμές που περνά με τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη και την κόρη τους. Το όνομα που θα της δώσουν και η βάφτιση που ετοιμάζουν με νονό τον Κωστή Μαραβέγια.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο Πάνος Μουζουράκης μεγαλώνει ωραία. Αυτή την περίοδο ωριμάζει καλλιτεχνικά, έχει βρει τον τρόπο να πραγματοποιεί τα όνειρά του και μια όμορφη προσωπική ζωή συμπληρώνει την επαγγελματική του «άνοιξη», καθώς έχει δίπλα του τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, και τη μικρή τους κόρη.

Η Realnews συνάντησε τον καλλιτέχνη στο press event της παρουσίασης του νέου του δίσκου με τίτλο «Μεγαλώνω», που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI – Universal σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Η εκδήλωση έγινε την περασμένη Τρίτη στο καφέ της αγαπημένης του φίλης Νατάσσας Μποφίλιου στον Κεραμεικό.

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που είχε το πρόγραμμα «Show what», που παρουσίασε στο VOX μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Στράτο Λύκο και την Ηλιάνα Γαϊτάνη και που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «R» θα παρουσιαστεί και τον επόμενο χειμώνα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε με ενθουσιασμό για τα τραγούδια της νέας του δουλειάς.

«Θεωρώ ότι ο δίσκος αυτός έχει αλήθεια, έχει ευτυχία. Εκφράζει ακριβώς το πώς έχω αισθανθεί, το πώς θέλω να αισθανθώ και το πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, ανάλογα με το πώς είμαι. Μέσα στο τραγούδι “Τρυφερά” αισθάνομαι ότι βρίσκω την οικογένειά μου, τη φατριά μου, τους δικούς μου ανθρώπους που μπορώ να εμπιστευτώ. Είμαι στη φάση αυτή, εννοώ στη φάση που μπορείς να ανοιχτείς, να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος, να σταματήσεις να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που σε στηρίζουν και σε βοηθούν.

Έφυγα από το σπίτι μου και από την πόλη μου στα 17 μου, ψάχνοντας. Αυτό που έψαχνα ήταν να ξαναβρώ την οικογένεια που “έφυγα”. Αυτός ο δίσκος είναι οικογένεια, συγγένεια. Ο Θέμης και ο Γεράσιμος είναι συγγενείς. Τα τραγούδια αυτά είναι παιδιά μας. Τα δημιουργήσαμε μαζί με μια αρμονία, με μια ομόνοια, με μια τρυφερότητα. Ο φόβος του να μεγαλώνεις, αυτό το κανένα πρόβλημα που λέει και το τραγούδι. Πώς έγραψε ο Γεράσιμος αυτό το τραγούδι για να βγάλει από μέσα μου το “Κανένα πρόβλημα”; Σταμάτα να σε απασχολεί τι θα πουν οι άλλοι.

Να είσαι ο εαυτός σου, θα τα βρούμε πιο μετά. Θα έρθει η στιγμή που θα μονιάσουμε και θα αποδεχθούμε ο ένας τον άλλο. Θα έρθει η τρυφερότητα, άμα αφεθείς και βρεις την οικογένεια. Ναι, τα έζησες όλα αυτά, βγάλε από μέσα σου την οργή του μεγαλώματος που έχεις και άσ’ την να φύγει από πάνω σου. Κάνε μια βόλτα στο πάρκο με τον Πορτοκάλογλου, όσο μπερδεμένος και να είσαι, και η σοφία του θα σε αφήσει. Άσε τα πράγματα που παραλίγο να πετύχουν, εκείνες τις τελειότητες που έψαχνες και μπες στη δική σου τη ροή. Πάθε την “Αγάπη”, αλλά μην τη χρησιμοποιείς μόνο σαν ασπίδα, αλλά σαν όπλο. Κάν’ τη μεταδοτική, μετάδωσε τον ιό της αγάπης. Όλα αυτά τα ενισχύουν τα τραγούδια του νέου δίσκου μου».

Πάσχα στην Αίγινα

Με μάτια γεμάτα αγάπη μίλησε στην «R» για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Μ. Κόζαρη που βρισκόταν στο πλευρό του στην παρουσίαση του νέου του δίσκου, αλλά και για την οκτώ μηνών κορούλα του. «Το πιο συγκινητικό τραγούδι για εμένα είναι το “Τρυφερά”, το πιο αλέγκρο είναι το “Πυροτέχνημα”. Αυτά τα δύο τραγούδια τα αφιερώνω στη γυναίκα μου και στην κόρη μου και κυρίως τους στίχους “Ως τα πέρατα του κόσμου την αγάπη μου ακούν”». Γεμάτος γλύκα αναφέρεται και στο αν βάζει τα τραγούδια του για να τα ακούει η κορούλα του. «Η μαμά της τα βάζει. Τα τραγούδια “Για μας μιλάνε” και το “Τρυφερά” την ξεσηκώνουν. Τη φωνάζω “κο(ρ)ίτσι μου” χωρίς το “ρ”».

Στο ερώτημα αν το ζευγάρι έχει καταλήξει στο όνομα της μικρής και στο πότε θα γίνει η βάφτισή της, μετά από ένα μίνι οικογενειακό συμβούλιο με τη Μ. Κόζαρη ο Πάνος απαντά στην «R»: «Τη λέμε Ευελένη από το Ευαγγελία και το Ελένη και σημαίνει “Ωραία Ελένη”. Μας είπαν να το κάνουμε τον Αύγουστο που οι περισσότερες εκπομπές δεν θα έχουν ακόμα ξεκινήσει.

Νονοί θα είναι μια φίλη από την πλευρά της Μαριλούς και ο αγαπημένος μου φίλος που έγραψε το τραγούδι μου ο “Στόχος”», λέει εννοώντας τον Κωστή Μαραβέγια. Στο αν η νονά είναι η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πάνος απαντά «όχι, θα είναι μια άλλη φίλη της». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «R», ο Πάνος και η Μαριλού αναμένεται να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί, που αποτελεί τον προσωπικό παράδεισο και ησυχαστήριο του τραγουδιστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ