Η κοπέλα του τον χώρισε αφού τον είδε να κλαίει όταν έσπασε το πόδι του – «Δεν μπορώ να σε δω πια σαν πραγματικό άνδρα»

Ο 19χρονος της ιστορίας γνώρισε την 26χρονη Στέισι, την κοπέλα του, στη σχολή. Η Στέισι, δούλεψε για λίγα χρόνια πριν ξεκινήσει τις σπουδές της και στο πανεπιστήμιο διάλεξαν το ίδιο αντικείμενο. Η Στέισι μεγάλωσε σε μία αγροτική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών με την μητέρα και τις αδελφές της. Ο ίδιος και η Στέισι συμφωνούσαν σε πολλά και οι αντιλήψεις τους δεν ήταν ούτε πολύ παραδοσιακές, ούτε ακραίες.

Τουρκία: Τον χώρισε και για να την εκδικηθεί έστειλε δεκάδες ντελίβερι στο σπίτι της – Δείτε βίντεο

Πριν από λίγο καιρό, ωστόσο, το αγόρι περπατώντας μία μεταλλική σκάλα, χτίζοντας ένα διαμέρισμα, γλίστρησε και έπεσε. Το πέσιμο ήταν πολύ δυνατό και ως αποτέλεσμα, έσπασε το πόδι του. «Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα ιατρικά ζητήματα, και το σπάσιμο του ποδιού μου ήταν ο χειρότερος πόνος που έχω περάσει. Όταν έπεσα, φώναζα και έκλαιγα από τον πόνο, ο φίλος μου κάλεσε το ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο», περιγράφει.

Πέρασε δύο μέρες στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στο πόδι. Η Στέισι δεν έμενε μαζί του στο νοσοκομείο και, τον επισκέφθηκε μόνο μία μέρα.

Απειλεί ότι θα την χωρίσει αν πάει διακοπές με έναν φίλο της – «Ξέρω ότι έχει αισθήματα για εκείνη»

“Η συμπεριφορά της άλλαξε”

Έπρεπε να μείνει δύο εβδομάδες στο κρεβάτι, και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ οι γιατροί του συνέστησαν να μην βγαίνει από το σπίτι και να προσέχει ιδιαίτερα τις μετακινήσεις του. Του έβαλαν το πόδι στον γύψο για δύο-τρεις εβδομάδες και του συνέστησαν φυσικοθεραπείες. Ευτυχώς, όλα τα νοσήλεια ήταν καλυμμένα από την ασφάλεια των γονιών του.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ζήτησε από την κοπέλα του να μείνει μερικές μέρες μαζί του για να τον βοηθάει. Εκείνη συμφώνησε απρόθυμα αλλά, την πρώτη εβδομάδα της ανάρρωσής του η συμπεριφορά της έγινε ψυχρή. Πρόσφατα, του ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θέλει να είναι μαζί του. Εκείνος λύγισε και της ζήτησε τον λόγο που τον αφήνει.

«Μού είπε ότι δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα μου να κλαίω στα σκαλιά και ότι πλέον δεν με βλέπει σαν ‘αληθινό’ άνδρα», εξήγησε.

“Είπε ψέματα για τον χωρισμό μας”

Στην πραγματικότητα είναι σχεδόν 2 μέτρα ψηλός, παίζει λακρός, γυμνάζεται. Ο χωρισμός του ράγισε την καρδιά και την παρακαλούσε να μην τον αφήσει, προσπαθώντας να την μεταπείσει. Εκείνη επέμενε ότι ακριβώς αυτή η συμπεριφορά είναι ο λόγος που θέλει να τον χωρίσει.

«Είπε ότι πίστευε πως είμαι ‘πιο δυνατός’. Μού ράγισε την καρδιά και για μία εβδομάδα έμεινα ακίνητος προσπαθώντας ν’ αναρρώσω σωματικά και συναισθηματικά». Οι φίλοι του του συμπαραστάθηκαν και προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν, λέγοντάς του ότι πήρε τη σωστή απόφαση, κάτι που τον μπέρδεψε. Τότε έμαθε ότι η Στέισι είχε πει στους φίλους του ότι ο χωρισμός ήταν κοινή τους απόφαση.

Πράγματι, σύμφωνα με την εκδοχή της γυναίκας, ο χωρισμός επήλθε επειδή οι δυο τους ήθελαν «διαφορετικά πράγματα».

Τότε ο 19χρονος είπε στους φίλους τους τα πράγματα όπως έγιναν και όλοι έμαθαν ότι η Στέισι τον χώρισε επειδή τον είδε να κλαίει. Η Στέισι, όταν το έμαθε εξαγριώθηκε και του έγραψε ένα θυμωμένο μήνυμα. Τον είπε βλάκα και τον κατηγόρησε ότι της κατέστρεψε τη ζωή, ζητώντας να μάθει γιατί δεν έκανε ότι συμφωνεί με τη δική της εκδοχή του χωρισμού. Ωστόσο, ορισμένοι από τους φίλους της Στέσι, συμφώνησαν μαζί της. Τι θα κάνατε στη θέση του αγοριού;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ