Απειλεί ότι θα την χωρίσει αν πάει διακοπές με έναν φίλο της – «Ξέρω ότι έχει αισθήματα για εκείνη»

Ένας 26χρονος έχει σχέση, εδώ και τέσσερις μήνες με την 24χρονη κοπέλα του. Εκείνος έχει μεγαλώσει σε μία υγιή οικογένεια με φίλους και κοινωνική ζωή. Αντίθετα με κοπέλα του, η οποία σε όλη της διάρκεια του λυκείου πάλευε με τις εξαρτήσεις και τη διπολική διαταραχή, πράγμα που την εμπόδισε ν’ αποφοιτήσει.

Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

Αυτή την περίοδο είναι χωρίς δουλειά και προσπαθεί να τελειώσει το νυχτερινό λύκειο. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, και δεν περνά απαρατήρητη από τους άνδρες. Ωστόσο, έχει κακή σχέση με το αλκοόλ και πρόσφατα αναζήτησε βοήθεια για απεξάρτηση.

“Μού είπε ότι θέλει να πάει ταξίδι μαζί του”

Το ζευγάρι περνά μαζί τα Σαββατοκύριακα, στο διαμέρισμα της κοπέλας (η οποία μένει μόνη της και πληρώνει το ενοίκιο και τα τρέχοντα έξοδα απ’ τις οικονομίες της). Όταν είναι μαζί παίζουν βιντεοπαιχνίδια και, λίγο καιρό πριν, του ανακοίνωσε  ότι σκοπεύει να πάει εκδρομή στο Βανκούβερ μαζί με τον καλό της φίλο, τον Δ. Όπως του έχει πει, της αρέσει η παρέα του, ειδικά από τότε που πήρε δίπλωμα μοτοσικλέτας.

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

Το 26χρονος παραδέχεται ότι η 24χρονη του είχε μιλήσει για τα σχέδιά της να βγαίνει με φίλους από την αρχή της σχέσης τους. Πριν από μερικές εβδομάδες, ένας άλλος φίλος της, ο Αν. ήταν μαζί τους σε μία μεγάλη παρέα. Στον Αν., η κοπέλα έλεγε ότι ήθελε να πάνε μαζί ταξίδι με το αυτοκίνητο για έναν μήνα το καλοκαίρι. Στις συζητήσεις τους για τους Δ. και Αν., η κοπέλα τον διαβεβαίωνε διαρκώς ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική και ότι δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί, αφού τα όρια είναι ξεκάθαρα.

“Την έχει δει γυμνή”

«Αυτοί οι δύο είτε έχουν παραδεχτεί ότι τη βλέπουν ερωτικά ή ότι τους αρέσει και έχουν κάνει κίνηση. Για τον Δ. ξέρω σίγουρα ότι τουλάχιστον την έχει δει γυμνή» περιγράφει.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα σαλέ πέρυσι το καλοκαίρι, και η κοπέλα δίσταζε να του τα πει όλα, οπότε ο φίλος της δεν ξέρει λεπτομέρειες. Πέρυσι το καλοκαίρι επίσης, ο Δ. της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού, ενώ παλιότερα ο Αν. της είχε πει ότι είναι όμορφη και ο τύπος της γυναίκας που κάποτε ήλπιζε να έχει δίπλα του. «Μπήκα στον χώρο που ήταν οι δυο τους και τον είδα να της κάνει μασάζ στα πόδια, ενώ εκείνη ήταν μεθυσμένη. Έγινα έξαλλος…», εξηγεί.

Όταν λοιπόν η κοπέλα του ανακοίνωσε ότι ήθελε να πάει στο Βανκούβερ μαζί με τον Δ., της είπε ότι είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι ήθελε, αλλά, αυτό θα σήμαινε ότι η δική τους σχέση θα τελείωνε.

“Πρέπει να σκεφτώ σοβαρά”

Απ’ την πλευρά του, αυτό ήταν λογικό, αλλά η κοπέλα θύμωσε επειδή έτσι της έδειχνε ότι δεν την εμπιστεύεται και δεν είναι σίγουρος ότι του είναι πιστή. «Το να πάει με μία παρέα, δεν θα με πείραζε. Το ξέρω ότι φαίνομαι ρηχός και καχύποπτος. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμη», είπε.

Πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση, πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά. Ενώ πιστεύει ότι θα έχει δίκιο αν τελικά χωρίσει, θεωρεί ότι οι άνθρωποι έχουν περιθώριο βελτίωσης και θετικής αλλαγής.

Έτσι, αναρωτιέται αν μπορεί να δώσει στην κοπέλα του μία ευκαιρία. Τώρα, σκοπεύει να της ζητήσει να περιορίσει τις επαφές της με τους άνδρες φίλους της ώστε να νιώθει πιο άνετα. Τι θα τον συμβουλεύατε να κάνει;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ