Εκλογές 2023: Πώς θα ήταν οι πολιτικοί αρχηγοί αν ήταν σούπερ ήρωες;

Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης δεν θα μπορούσαν να μην δηλώσουν παρόντες οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της χώρας και μάλιστα λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο graphic designer Αντώνης Μαρίνης εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογία προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα του και να «μεταμορφώσει» σε σούπερ ήρωες τους πολιτικούς αρχηγούς της χώρας, απαντώντας μάλιστα στα ερωτήματα για το πως θα ήταν η στολή τους, τι ονόματα θα είχαν και ποιες θα ήταν οι υπερδυνάμεις τους.

Ο ίδιος μάλιστα έχει προσθέσει λεζάντες που περιγράφουν τις υπερδυνάμεις και τα ψευδώνυμα του εκάστοτε πολιτικού αρχηγού.

Όπως φαίνεται με το πρόγραμμα ΑΙ που χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Γιάνης Βαρουφάκης και Κυριάκος Βελόπουλος φόρεσαν την στολή τους και ρίχθηκαν στην μάχη για την προστασία του κοινωνικού καλού.

Δείτε φωτογραφίες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ντυμένος με μια κομψή στολή υψηλής τεχνολογίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταμορφώνεται στον Powerstride που διαθέτει αστραπιαία ταχύτητα και αξιοσημείωτη ευκινησία.

Με κάθε του βήμα, φέρνει ταχεία πρόοδο και μετασχηματιστικές μεταρρυθμίσεις, οδηγώντας την Ελλάδα προς ένα καλύτερο μέλλον.

 

Αλέξης Τσίπρας: Εξαπολύει την ηλεκτρισμένη ενέργειά του ως Radical Rouser, μια δύναμη αλλαγής.

Η φλογερή αύρα του πυροδοτεί το πάθος και εμπνέει τις μάζες να αμφισβητήσουν το κατεστημένο, αγωνιζόμενοι για κοινωνική δικαιοσύνη με ακλόνητη αποφασιστικότητα.

 

Νίκος Ανδρουλάκης: Ως Φύλακας του Πολιτισμού ενσαρκώνει την αρχαία σοφία και την καλλιτεχνική δεινότητα.

Στολισμένος με σύμβολα της πλούσιας κληρονομιάς της Ελλάδας, προστατεύει και προωθεί την πολιτιστική κληρονομιά του έθνους, εξασφαλίζοντας τη διατήρησή της για τις μελλοντικές γενιές.

 

Δημήτρης Κουτσούμπας, «Red Vanguard»: Σύμβολο ακλόνητης αφοσίωσης στην εργατική τάξη, ο Red Vanguard στέκεται ψηλά, ντυμένος με επαναστατική πανοπλία.

Υπερασπίζεται τα δικαιώματα του προλεταριάτου, πρωτοστατώντας στην καταπολέμηση της αδικίας και υποστηρίζοντας την ενδυνάμωση των εργαζομένων.

 

Γιάνης Βαρουφάκης: Ο Economic Visionary διαθέτει ένα κοστούμι στολισμένο με πολύπλοκες οικονομικές εξισώσεις, που συμβολίζει τη νοημοσύνη και τη διορατικότητα του Βαρουφάκη.

Με διεισδυτική ματιά, αμφισβητεί τα συμβατικά οικονομικά συστήματα, αναζητώντας καινοτόμες λύσεις για μια πιο δίκαιη και βιώσιμη οικονομία.

 

Κυριάκος Βελόπουλος: Τυλιγμένος με έναν μανδύα σκοταδιού και οπλισμένος με σκοτεινές εθνικιστικές ιδεολογίες, ο Nationalist Sentinel επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τις διαιρέσεις και να σπείρει τη διχόνοια.

Οι χειραγωγικές τακτικές του και ο ζήλος του τον καθιστούν έναν τρομερό αντίπαλο ενάντια στην ενότητα και την πρόοδο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ