Σακίλ Ο Νιλ: Έκανε επέμβαση στο ισχίο – Το μήνυμα στους θαυμαστές του

Σακίλ Ο Νιλ

Ο Σακίλ Ο Νιλ αναρρώνει έπειτα από επέμβαση στο ισχίο.

Ο… συνταξιούχος σταρ του ΝΒΑ, 51 ετών, ενημέρωσε ότι είναι καλά στην υγεία του, μια μέρα αφότου δημοσίευσε μια φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνει σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.

“Σε όλους τους ανθρώπους που ανησυχούν πρώτα, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω. Και τέλος δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά έπρεπε να κάνω… λίγο BBL WORK AKA #αντικατάσταση_ισχίου. Ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και ναι, είμαι καλά” έγραψε χαρακτηριστικά με το γνωστό του χιούμορ.

Το BBL είναι μια βραζιλιάνικη ανύψωση γλουτών, η οποία μεταφέρει λίπος από τους γοφούς, την κοιλιά, τη μέση και τους μηρούς στους γλουτούς, σύμφωνα με το American Board of Cosmetic Surgery.

Το βίντεο… με την ανόρθωση γλουτών που δημοσίευσε ο Σακίλ Ο Νιλ:

Τον Δεκέμβριο, ο Σακίλ Ο Νιλ αποκάλυψε ότι ήθελε να χάσει 60 κιλά μέχρι τα 51α γενέθλιά του, που ήταν στις 6 Μαρτίου. Είχε ήδη χάσει 40 εκείνη την εποχή, αποκάλυψε στο Entertainment Tonight .

«Έχασα 40 κιλά», είπε ο γνωστός μπασκετμπολίστας. «Πρέπει να χάσω περίπου 20 ακόμα, αλλά είναι εντυπωσιακή η διαφορά. Είμαι πραγματικά… λαξευμένος και κάνω και για μια διαφήμιση εσωρούχων με τους γιους μου» πρόσθεσε σαρκαστικά.

 

Exit mobile version