Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Όντρεϊ Λινγκρ – Γιατί αρέσει στον Γιοβάνοβιτς – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι δεδομένο ότι ο Όντρεϊ Λινγκρ είναι ένας παίκτης που απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης είναι βέβαιο ότι για τον Τσέχο μεσοεπιθετικό έχει ανάψει το πράσινο “φως” ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό – «Το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»

Του Βαγγέλη Νεραντζιά

Ο Λινγκρ δεν μπήκε τώρα στην ατζέντα του τριφυλλιού. Άρεσε ως αντίπαλος όταν οι πράσινοι αντιμετώπισαν πέρσι το καλοκαίρι την Σλάβια Πράγας και έκτοτε απασχολεί τον Παναθηναϊκό, γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν. Ένας μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται με ευχέρεια στο “8” και στο “10” έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, αλλά και δημιουργία για τους συμπαίκτες του.

Παναθηναϊκός: Παίζει δυνατά η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στο τριφύλλι

Ενδεικτικά τη σεζόν που ολοκληρώνεται μετράει 40 συμμετοχές, 15 γκολ και 8 ασίστ. Σε όλα αυτά προσθέστε την ηλικία του, που ανεβάζει το όλο πακέτο, μιας και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή 24 ετών με τεράστια προοπτική.

Τώρα είναι η ευκαιρία

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πολύ να αποκτήσει τον Όντρεϊ Λινγκρ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά δεν τα κατάφερε. Βασικός λόγος ήταν οι απαιτήσεις της Σλάβια που δεν έπεφτε από τα 5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, όμως πλέον τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός μπαίνει το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Παναθηναϊκός: Έχει «καπαρώσει» τον Νίκα του Λεβαδειακού ως επένδυση για το μέλλον

Επιπλέον, έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση της ομάδας του για επέκταση συμβολαίου. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε την προεργασία του Παναθηναϊκού το τελευταίο εξάμηνο, όπου έχει μεταφέρει στον μάνατζερ του ότι παραμένει “ζεστός” και θέλει τον παίκτη. Ο οποίος με τη σειρά του είναι ενήμερος και εμφανίζεται θετικός για να κάνει το πρώτο βήμα εκτός της πατρίδας του ερχόμενος στην Ελλάδα.

Μόνο έτσι δείχνει να “χαλάει”

Με τα υπάρχοντα δεδομένα η Σλάβια Πράγας βλέποντας τον ποδοσφαιριστή να σκέφτεται το μέλλον του εκτός Τσεχίας είναι βέβαιο ότι θα ρίξει την τιμή, γιατί διαφορετικά κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο στη διάρκεια της επόμενης σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία του συμβολαίου του. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει την τελευταία διετία ότι έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει την αγορά ενός παίκτη με αντίτιμο 2-3 εκατ. ευρώ. Το έκανε άλλωστε με τους Παλάσιος, Σπόραρ και Μαντσίνι και για τον Λινγκρ είναι διατεθειμένος να το ξανακάνει…

Εδώ που βρισκόμαστε όλα δείχνουν ότι οι πράσινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον ποδοσφαιριστή και όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Τσεχίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στην Σλάβια για την αγορά του. Πως μπορεί να “χαλάσει” αυτή η μεταγραφή; Φαινομενικά μόνο αν δεχθεί μία πρόταση από ομάδα που παίζει στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κάτι που όμως δεν προκύπτει στην παρούσα φάση.

Δείτε τον Όντρεϊ Λινγκρ σε δράση: 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ