Παναθηναϊκός: Παίζει δυνατά η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στο τριφύλλι

Ο Κάρλος Ζέκα αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στον Παναθηναϊκό από το 2011 ως το 2017. Σε αυτό το διάστημα δέθηκε όσο λίγοι με την ομάδα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και υποσχέθηκε ότι μία μέρα θα επιστρέψει. Και όλα δείχνουν ότι αυτή η μέρα πλησιάζει.

Γιάννης Βογιατζής: Η φωνή που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό – Η ιστορία του ύμνου και το «όχι» στον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος που πολιτογραφήθηκε Έλληνας είναι έτοιμος να αποχωρήσει μετά από μία εξαετία στην Κοπεγχάγη και θέλει σαν τρελός να ξαναβάλει τα πράσινα. Συγκεκριμένα, τον επόμενο μήνα μένει ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα τον καλέσει πίσω.

Με διαφορετικό ρόλο, αλλά σωστή νοοτροπία

Ασφαλώς και ο Ζέκα με κλεισμένα τα 34 του χρόνια δεν είναι ο παίκτης της περασμένης δεκαετίας, ειδικά αν συνυπολογίσουμε τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε. Στη περίπτωση όμως που επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ ο πολύπειρος μέσος θα επιστρέψει με διαφορετικό ρόλο. Σε αγωνιστικό επίπεδο μπορεί να αποτελέσει μία σημαντική λύση από τον πάγκο για τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για τους πράσινους. Όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Παναθηναϊκός: «Η φωνή του Γιάννη Βογιατζή θα μείνει πάντα ζωντανή από τον ύμνο μας»

Ο Ζέκα ήταν αρχηγός της ομάδας και τα χρόνια παρουσίας του στην Δανία με την Κοπεγχάγη έκανε πρωταθλητισμό, κατέκτησε τίτλους και έπαιξε στο Champions League. Ασφαλώς όλα αυτά τα συνυπολογίζουν στον Παναθηναϊκό καθώς είναι ένας παίκτης που αγαπάει την ομάδα και μπορεί να παίξε καθοριστικό ρόλο στα αποδυτήρια και συνολικά εντός της ομάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ