Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό – «Το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως υπεγράφη και τυπικά η τελική σύμβαση ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και την κοινοπραξία (ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος) για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας στην περιοχή του Βοτανικού.

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε από την DGComp το κονδύλι 115 εκατ. ευρώ για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό

Οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για μία απ’ τις πλέον σημαντικές στιγμές της 115άχρονης ιστορίας τους, ενώ χαρακτήρισαν το νέο γήπεδο, ως «το πιο σύγχρονο της χώρας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

«Πριν από λίγα λεπτά, στον Δήμο Αθηναίων υπεγράφη η Σύμβαση με τον οριστικό Ανάδοχο της Κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ένα όνειρο χρόνων αλλά και ένας στόχος μου από την έναρξη της θητείας μου έγινε πραγματικότητα. Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία» αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

 

«Οι σημερινές υπογραφές για το νέο γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό αλλάζουν για πάντα το παιχνίδι. Εντός κι εκτός γηπέδου. Έχουν πράσινο μελάνι κι είναι βαριές, σαν την ιστορία της Αθήνας και του Παναθηναϊκού. Ο άθλος αυτός δε θα μπορούσε να επιτευχθεί με άλλη κυβέρνηση. Είμαστε περήφανοι ως Αθηναίοι κι ως φίλαθλοι», αναφέρει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ