Παναθηναϊκός: Έχει «καπαρώσει» τον Νίκα του Λεβαδειακού ως επένδυση για το μέλλον

Εκτός απ’ τις κινήσεις «πρώτης γραμμής» που θα γίνουν από το εξωτερικό για να ανέβουν οι ποιοτικοί δείκτες του ρόστερ του Παναθηναϊκού, στο «τριφύλλι» συνεχίζουν να ασχολούνται (και) με την ελληνική αγορά, όπως έκαναν και τον τελευταίο χρόνο με τις μεταγραφές των Λοντίγκιν, Γκάνεα και Μαντσίνι.

Ήδη «τσεκάρονται» κάποιες περιπτώσεις (και) από ομάδες της Super League, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σε πρώτο πλάνο βρίσκεται κι ο Γιώργος Νίκας του Λεβαδειακού, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται πια «καπαρωμένος» απ’ το «τριφύλλι» ενόψει καλοκαιριού.

Μία κίνηση που ουσιαστικά είναι επένδυση για το μέλλον, καθώς πρόκειται για έναν από τους λιγοστούς Έλληνες που ξεχώρισαν στην εφετινή Super League και θεωρείται μία επιλογή «τύπου Ιωαννίδη». Δηλαδή μία «αθόρυβη» κίνηση που θα μπορεί να διεκδικήσει την ευκαιρία του να γίνει ενεργό μέλος της ανδρικής ομάδας, όπως έγινε με την περίπτωση του 23χρονου φορ ην τελευταία τριετία.

Ο 23χρονος Νίκας έκανε μία πραγματικά καλή σεζόν (ειδικά στα play out) παρά τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού, μετρώντας 7 γκολ και μία ασίστ σε 32 αγώνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ