AEK-Περαμαϊκός 3-0

AEK – Περαμαϊκός 3-0

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στον Περαμαϊκό και επικράτησε, χωρίς να ανεβάσει στροφές, με 3-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Μώτου στο 35′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το 2-0 έγινε από τον Ανάκογλου στο 48′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68′ με τον Ντακόλ μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ του Κορδέρο.

Η ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να κουραστεί για να κάμψει την αντίσταση του Περαμαϊκού, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις ασθενέστερες ομάδες που αντιμετώπισε φέτος ο δικέφαλος.

Στο πρώτο μέρος οι κιτρινόμαυροι, αν και είχαν την υπεροχή, δυσκολεύτηκαν να “φτιάξουν” φάσεις, ωστόσο το πρόβλημα αυτό λύθηκε με την είσοδο του Ντακόλ στο 46ο λεπτό. Η ΑΕΚ βρήκε πιο εύκολα χώρους στο δεύτερο μέρος και με τα δύο γκολ που πέτυχε “σφράγισε” την ανωτερότητά της.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Σταθάκης (5′ λ.τρ. Αργυρίου, 46΄Ντακόλ), Γροντής (80′ Τσεβάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς.

Περαμαϊκός (Στασινόπουλος): Μώτος, Λαππάτας, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Μπάλας, Ερρίκος, Αδριανόπουλος, Λαμπρινάτος (68′ Ιατρού), Βεστάκης, Ντούλιας (53′ Σεβάι), Χατζηγιαννάκος.Διαιτητής: Αναστασίου (Λάρισας)

 

Πηγή: pamesports.gr

Exit mobile version