Ζεφύρι: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 8χρονου

«Τυφλό τραύμα κεφαλής από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», ήταν το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 8χρονο ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς σε σπίτι στο Ζεφύρι, όπως αποκαλύπτει το enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Χθες απολογήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες, με τους τρεις να κρίνονται προφυλακιστέοι και τον έναν να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί όπως τονίζεται στο διαβιβαστικό βρήκαν έξι κάλυκες  κυνηγετικού όπλου και είκοσι κάλυκες πυροβόλου όπλου στο σπίτι του 8χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η οικογένεια του 8χρονου παιδιού είχε αντιπαλότητα με μία άλλη οικογένεια στον καταυλισμό. Το καλοκαίρι μετακόμισε σε άλλη περιοχή, όμως τις τελευταίες ημέρες επέτρεψε στον καταυλισμό. Μέλη της οικογένειας με την οποία είχαν διαφορές έσπευσαν στο σπίτι τους και άρχισαν να πυροβολεί.

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σφαίρα χτύπησε και τραυμάτισε 8χρονο παιδί που φέρεται να έπαιζε εκείνη την ώρα στην αυλή του σπιτιού του. Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, Νάκου Θεανώ και Παναγιώτης Μαριόλης δήλωσαν ότι: Δηλώνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου οχτάχρονου παιδιού και τον αποτροπιασμό μας για την ειδεχθή δολοφονία του. Εισφέρθηκαν στοιχεία στην ανάκριση που συνιστούν αμάχητο τεκμήριο της αθωότητας του εντολέα μας, καθώς υφίσταται ακλόνητο άλλοθι που πιστοποιεί ότι δεν υπήρχε ούτε φυσική παρουσία του στον τόπο του εγκλήματος. Τα στοιχεία αυτά εκτιμήθηκαν ορθά και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ