Δολοφονία 8χρονου στο Ζεφύρι: «Ήθελαν αίμα, ήθελαν να σκοτώσουν» λέει συγγενής στο enikos.gr

Σε σοκ βρίσκονται οι συγγενείς του 8χρονου αγοριού, το οποίο έπεσε νεκρό από πυρά έπειτα από αιματηρή επίθεση Ρομά στο σπίτι μίας οικογένειας στο Ζεφύρι.

Ζεφύρι: Δολοφόνησαν τον 8χρονο με σφαίρα για αγριογούρουνα – «Μας απειλούσαν συνέχεια» λέει ο πατέρας του

Του Μίλτου Σακελλάρη

Ένας απ’ αυτούς μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε ότι: «ήθελαν αίμα, ήθελαν να σκοτώσουν. Ήρθαν με δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να πυροβολούν. Το παιδί μας έπαιζε στην αυλή και σκοτώθηκε».

Ζεφύρι – Δολοφονία 8χρονου: Φωτογραφία του φερόμενου δράστη με όπλο στο ζωνάρι

Επιπλέον τόνισε ότι: «πρέπει να τους βρει η αστυνομία, πρέπει να μπουν όλοι στη φυλακή. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Σκότωσαν το παιδί μας».

Οι αρχές εξακολουθούν να διεξάγουν έρευνες σε καταυλισμούς Ρομά για να διαπιστώσουν πού κρύβονται οι δράστες.  Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν το θανατηφόρο τραύμα προήλθε από το κυνηγετικό όπλο ή το 9αρι πιστόλι.

Ζεφύρι: «Αυτοί που τον βάφτισαν, οι ίδιοι τον σκότωσαν» – Ξεσπά η μητέρα του 8χρονου – Βίντεο

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ζεφύρι το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το 8χρονο παιδί σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών από ομάδες Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών επί της οδού Μαρίνου Αντύπα μία σφαίρα χτύπησε και τραυμάτισε το παιδί. Στη συνέχεια ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές στο enikos.gr το περασμένο Σάββατο, η μητέρα του παιδιού υπέδειξε δύο άτομα ως δράστες των πυροβολισμών και η αστυνομία τους αναζητεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ