Ζεφύρι – Δολοφονία 8χρονου: Φωτογραφία του φερόμενου δράστη με όπλο στο ζωνάρι

Μία φωτογραφία με τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του αδικοχαμένου 8χρονου που έπεσε νεκρός από σφαίρα στο Ζεφύρι, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στην συγκεκριμένη εικόνα, που παρουσιάζει ο ΣΚΑΪ ο ίδιος φαίνεται να έχει ένα όπλο στο ζωνάρι.

Η μητέρα του άτυχου 8χρονου, που είδε μπροστά στα μάτια της την δολοφονία του παιδιού της, κατονόμασε τους δράστες στην αστυνομία, ενώ στους δημοσιογράφους ανέφερε πως είναι και αυτοί που είχαν βαφτίσει τον γιο της. «Αυτοί που τον βάπτισαν, οι ίδιοι τον σκότωσαν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως έγραψε το enikos.gr, η οικογένεια του 8χρονου παιδιού είχε αντιπαλότητα με μία άλλη οικογένεια στον καταυλισμό. Το καλοκαίρι μετακόμισε σε άλλη περιοχή, όμως τις τελευταίες ημέρες επέτρεψε στο καταυλισμό. Μέλη της οικογένειας με την οποία είχαν διαφορές έσπευσε στο σπίτι τους και άρχισε να πυροβολεί.

Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σφαίρα χτύπησε και τραυμάτισε 8χρονο παιδί που φέρεται να έπαιζε εκείνη την ώρα στην αυλή του σπιτιού του.

«Το παιδί το βρήκε στο μάτι. Οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν μέσα. Έχουμε φασαρίες, πολλές φορές προσπαθούν να μπουν μέσα. Αυτοί που βάφτισαν τον γιο μου, οι ίδιοι τον σκότωσαν. Οι καταραμένοι πρέπει να μπουν όλοι μέσα» λέει η μητέρα του 8χρονου, με τον πατέρα του να συμπληρώνει «ήρθαν να μας σκοτώσουν».

Αυτό είναι το σπίτι που σκοτώθηκε ο 8χρονος στο Ζεφύρι

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ένας 8χρονος έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ δυο οικογενειών Ρομά στο Ζεφύρι δημοσίευσε το enikos.gr.

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες στο σημείο έπεσε βροχή από σφαίρες.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ