Σελίν Ντιόν: «Κάνουμε τον σταυρό μας, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε» λέει η αδελφή της

Στην πορεία της υγείας της Σελίν Ντιόν αναφέρθηκε η αδελφή της Κλοντέντ μιλώντας στον καναδικό ιστότοπο showbizz.net. Η Σελίν Ντιόν δίνει μάχη με μία σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου.

Από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωση τον Δεκέμβριο του 2022, μοιράστηκε μόνο μερικές στιγμές με τους θαυμαστές της, αλλά η αδερφή της Κλοντέτ μίλησε στον καναδικό ιστότοπο showbizz.net για την κατάσταση της υγείας της διαψεύδοντας ότι είναι σε αναπηρικό καροτσάκι ή ότι έχει καρκίνο.

«Ξέρω ότι πήγε στο Ντένβερ μερικές φορές επειδή υπάρχουν σπουδαίοι ερευνητές εκεί και κάνουμε το σταυρό μας. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Να της πω ότι την αγαπάμε πολύ και της ευχόμαστε τα καλύτερα», είπε η μεγαλύτερη αδελφή της Σελίν. Επίσης αποκάλυψε ότι η σταρ είναι αισιόδοξη και μάλιστα έχει παραδεχθεί πως «θα το ξεπεράσουμε, ακούω όλα όσα μου λένε και τα κάνω με θρησκευτική ευλάβεια, γιατί θέλω να επιστρέψω, αυτό είναι σίγουρο».

Οι θαυμαστές της όλο αυτό το διάστημα της στέλνουν τις ευχές τους κάτι που εκτιμά τόσο η Σελίν όσο και η οικογένειά της. «Έχουμε πάρει μερικά όμορφα μηνύματα αγάπης και προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να τα λαμβάνει. Επειδή ξέρω ότι ηθικά, ψυχικά, είναι δυνατή. Δεν έχει κατάθλιψη, το αντίθετο μάλιστα, είναι γεμάτη με τη χαρά της ζωής», συμπλήρωσε.

Η σταρ μένει στην έπαυλή της στο Λας Βέγκας, με τους τρεις γιους της, ενώ η άλλη αδερφή της, Λίντα, μετακόμισε για να τη φροντίσει.

Υπενθυμίζεται πως στις 8 Δεκεμβρίου του 2022 η διάσημη τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας της στους θαυμαστές της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι.

Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα» ανέφερε τότε.

Και σημείωσε πως «δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ