Βίντεο – ντοκουμέντο από την γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Ο 71χρονος πίνει ατάραχος καφέ μετά το έγκλημα – Το τηλεφώνημα σε φίλο του

Οργή προκαλεί βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον 71χρονο που σκότωσε την σύντροφό του στην Σαλαμίνα να πίνει ατάραχος τον καφέ του σε κατάστημα του Κερατσινίου λίγο μετά το έγκλημα.

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Η 43χρονη κακοποιούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι το γνώριζαν»

Όπως φαίνεται στο βίντεο του STAR, ο 71χρονος κάθεται μαζί με άλλους στο τραπέζι και συζητά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα δεν κάθισε λίγα λεπτά αλλά αρκετή ώρα εκεί. Η συγκεκριμένη καφετέρια ήταν στέκι του και πήγαινε συχνά.

Ψύχραιμος πήρε το ferry boat από την Σαλαμίνα και πέρασε απέναντι κατευθυνόμενος προς την καφετέρια. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα είχε μαζί του και το κινητό της άτυχης 43χρονης, το οποίο είχε ξεχάσει.

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την σύντροφό του – Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψή του

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο 71χρονος λίγο πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς, έκανε ένα τηλεφώνημα σε φιλικό του πρόσωπο στο οποίο μιλούσε ακατάληπτα και με ταραχή.

Φέρεται να είπε ότι «εγώ την σκότωσα» και μετά «σε αγαπώ, έχω ακόμη μία σφαίρα». Από αυτό οι αστυνομικοί συμπέραναν ότι ίσως σκέφτηκε και να αυτοκτονήσει. Άλλωστε στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλέψει από την σύντροφό του, εντοπίστηκε και το όπλο.

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Η κοπέλα φώναζε, πόναγε, την χτυπούσε» λέει γείτονας – «Γινόταν συνέχεια φασαρία»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Είχε αποφασίσει αρκετές ημέρες πριν να την σκοτώσει

Φαίνεται πως είχε αποφασίσει εδώ και ημέρες να σκοτώσει την σύντροφό του καθώς όπως έγραψε το enikos.gr προμηθεύτηκε την καραμπίνα από έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής πριν από μία 1-2 ημέρες.

«Μου είπαν για έναν Αλβανό που μπορεί να μου βρει, και τον πλήρωσα ώστε να μου φέρει την καραμπίνα» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Η αδικοχαμένη γυναίκα είχε γνωρίσει πριν από 7 χρόνια τον 71χρονο, όταν εκείνος ήταν οδηγός σε σχολικό και η ίδια συνοδός παιδιών με αναπηρία.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τέσσερις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Σαλαμίνα γυναικοκτονία 71χρονος

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα τους είχε επισκεφθεί το περασμένο Σάββατο, για να καταγγείλει τον σύντροφό της. Έκανε λόγο για ενδοοικογενειακή βία στα χέρια του, για απειλές και εξύβριση αλλά και για υπεξαίρεση του κινητού της τηλεφώνου.

Οι αστυνομικοί της πρότειναν να πάρει panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει και το δέχτηκε. Επιπλέον την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμεναν. Το δέχτηκε και αποχώρησε με την μητέρα της για το πατρικό της.

Σε ερώτηση των αστυνομικών προς τον δράστη γιατί την σκότωσε ανέφερε πως, πήγε στο σπίτι τηγ Παρασκευή και την βρήκε με κάποιον άλλον άνδρα, τρελάθηκε και έτσι αποφάσισε να την σκοτώσει.

Για τη σκηνή του εγκλήματος ανέφερε πως, περίμενε να φύγει πρώτα το παιδί – η 43χρονη ήταν μητέρα ενός 15χρονου – και μετά την πυροβόλησε και την σκότωσε, γεγονός που παραπέμπει σε προμελέτη. Ο 71χρονος συνελήφθη αφού βρέθηκε το στίγμα του κινητού του το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσω του παρόχου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ