Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Η 43χρονη κακοποιούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι το γνώριζαν»

Για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα από τον πρώην σύντροφό της, μίλησε στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Την σκότωσε και μετά πήγε σε καφετέρια στο Κερατσίνι – Τι είπε γείτονας της 43χρονης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 η κ. Δημογλίδου «η γυναίκα αυτή τελευταία φορά κακοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ και δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Η γυναίκα μετέβη το Σάββατο το μεσημέρι στο ΑΤ για να καταγγείλει τον κακοποιητή».

Mάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια η γυναίκα κακοποιούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και όλοι γνώριζαν τι ακριβώς συνέβαινε ωστόσο κανείς δεν έκανε κάτι για αυτό.

Aκόμη, η Κωνσταντία Δημογλίδου σημείωσε πως δεν είναι σε γνώση της αστυνομίας  ακριβώς για πόσο καιρό κακοποιούνταν η συγκεκριμένη γυναίκα.

Πάντως σχολιάζοντας το εν λόγω περιστατικό η κ. Δημογλίδου ανέφερε πως: «Δεν δόθηκε η εικόνα ότι κινδυνεύει τόσο άμεσα η ζωή της γυναίκας. Αυτό για το οποίο ενημερώθηκε η αστυνομία είναι ότι κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα για αυτό και της προτάθηκε άμεσα να ενεργοποιήσει το panic button. Δυστυχώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να το πραγματοποιήσει αυτό».

Tέλος, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ διεμήνυσε πως «δεν χρειάζεται να φτάνει κανείς στο σημείο να κινδυνεύει η ζωή του για να ενημερώσει τις αρχές» και όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δικαιολογία το 2023 ο κόσμος να φοβάται να καταγγείλει στην αστυνομία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ