Πρίγκιπας Χάρι: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στον γάμο του κολλητού του

Δεν φαίνεται πως τελειώνουν οι αποκαλύψεις γύρω από την σχέση του Πρίγκιπα Χάρι με την βρετανική βασιλική οικογένεια. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, ο καλός φίλος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Πρίγκιπα Χάρι Χιου Γκρόσβενορ, Δούκας του Γουέστμινστερ, ετοιμάζεται να παντρευτεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Όμως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα παρευρεθούν στην τελετή.

Τώρα, το Page Six αποκαλύπτει ότι ο Πρίγκιπας Χάρι αρνήθηκε να παρευρεθεί στον γάμο του καλού του φίλου, για να αποφύγει μια αμήχανη συνάντηση με τον αδελφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ και άλλα μέλη της οικογένειάς τους, εν μέσω της έντονης οικογενειακής τους διαμάχης.

Ο δεύτερος γιος του Βασιλιά Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, φαίνεται πως έλαβε μία πρόσκληση για τον γάμο αλλά στη συνέχεια κάλεσε τον Δούκα του Γουέστμινστερ προσωπικά για να του πει ότι θα ήταν καλύτερο να μην έρθουν αυτός και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ. Θα ήταν η πρώτη συνάντηση της Μέγκαν Μαρκλ και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Ο Πρίγκιπας Χάρι έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση πολύ πριν δημιουργηθούν οι νέες εντάσεις με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, οι οποίες προκλήθηκαν από τη δημοσίευση του αμφιλεγόμενου βιβλίου του συγγραφέα και δημοσιογράφου Omid Scobie “Endgame” την περασμένη εβδομάδα.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι κολλητοί φίλοι του Δούκα του Γουέστμινστερ, ο οποίος είναι νονός τόσο του Πρίγκιπα Τζορτζ, όσο και του Πρίγκιπα Άρτσι.

Ο γάμος θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό του Τσέστερ στις 7 Ιουνίου. Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα θα παρευρεθούν επίσης στην τελετή. Ο Βασιλιάς ήταν μακροχρόνιος φίλος του πατέρα του Γκρόσβενορ, Τζέραλντ, του προηγούμενου Δούκα του Γουέστμινστερ, ο οποίος πέθανε το 2016. Οι Times υποστήριξαν επίσης ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι υποψήφιος για κουμπάρος του Γκρόσβενορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασιλιάς είναι νονός του Χιου Γκρόσβενορ, ενώ η μητέρα του Δούκα είναι νονά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ