Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την σύντροφό του – Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψή του

Αμετανότητος δείχνει ο καθ΄ομολογίαν δράστης της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε σήμερα (05/12) το πρωί της Τρίτης, στη Σαλαμίνα. Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης μητέρας, όχι μόνο δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά αντιθέτως, εξαπολύει χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον της.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης μητέρας στη Σαλαμίνα, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της, υποστηρίζοντας πως το έκανε γιατί ανακάλυψε πως τον απατούσε. «Ναι τη σκότωσα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 71χρονος αφού εντοπίστηκε και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. «Τη σκότωσα γιατί πριν από τρεις ημέρες ανακάλυψα ότι με απατούσε. Πήγα στο σπίτι και την βρήκα με άλλον άντρα και για αυτό την χτύπησα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε».

Αφού την δολοφόνησε, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «γύριζα όλη την ημέρα, πήγα σε μία καφετέρια στο Κερατσίνι. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω με το ίδιο όπλο ή να παραδοθώ, μέχρι που με βρήκατε».

Σαλαμίνα γυναικοκτονία 71χρονος

Πώς προμηθεύτηκε την καραμπίνα

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, έχοντας στην κατοχή του την καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη 43χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισε σε έναν δρόμο στο Κερατσίνι, να κάθεται μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας το όπλο της γυναικοκτονίας στο διπλανό κάθισμα, και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 71χρονος φέρεται να προμηθεύτηκε την καραμπίνα από έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής πριν 1-2 ημέρες. «Μου είπαν για έναν Αλβανό που μπορεί να μου βρει, και τον πλήρωσα ώστε να μου φέρει την καραμπίνα» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.\

Η σύλληψή του

Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε η δολοφονία της 43χρονης και ο δράστης αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί τον καλούσαν στο κινητό του, ωστόσο αυτός δεν απαντούσε. Την ίδια ώρα, το κινητό έδινε στίγμα από κεραία στο Κερατσίνι, κι έτσι οι έρευνες απευθείας άρχισαν να επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Από το μεσημέρι της Τρίτης και μετά όμως, ο δράστης απενεργοποίησε το κινητό του, και τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται ότι είχε βάλει τέλος στη ζωή του, με την ίδια καραμπίνα που σκότωσε την σύντροφό του, ωστόσο, συνεχίσαν να τον αναζητούν στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα, έχοντας την φωτογραφία του στα χέρια τους οι αστυνομικοί, και γνωρίζοντας την μάρκα και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο κυκλοφορούσε, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Όλο το χρονικό – Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η γυναικοκτονία

Ήταν μεσημέρι του Σαββάτου (2/12), όταν η 43χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας και υπέβαλε έγκληση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και υπεξαίρεση σε βάρος του 71χρονου συντρόφου της, ο οποίος, επίσης ζει στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι το προηγούμενο βράδυ (Παρασκευή 1/12), ο ηλικιωμένος μετέβη στο σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα με τον 15χρονο γιο της, που είχε αποκτήσει με τον προηγούμενο άνδρα της, χτύπησε τον ανήλικο και την ίδια, αφαίρεσε το αυτοκίνητό της και διέφυγε. Μεταξύ άλλων, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, της είχε σπάσει το πόδι, ενώ στο παρελθόν την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά.

Οι αστυνομικές αρχές παρήγγειλαν ιατροδικαστική εξέταση, ενημέρωσαν την 43χρονη να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή του «panic button» και όταν εκείνη δέχτηκε, την εγκατέστησαν στο κινητό της, ώστε να το ενεργοποιήσει, σε περίπτωση που κινδυνεύσει. Η γυναίκα έκανε πράξη και την σύστασή τους να μην επιστρέψει στο σπίτι, όπου διέμενε με τον σύντροφό της.

Έτσι, αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με την μητέρα της και μετέβησαν στο πατρικό της, όπου βρήκε καταφύγιο. Σε έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τον εντοπισμό του δράστη, δεν τον εντόπισαν πουθενά στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Στις 6 το πρωί σήμερα (Τρίτη, 5/12), ο δράστης μετέβη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στα Αμπελάκια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την πυροβόλησε έξω από την πόρτα του σπιτιού από το κομμάτι της πόρτας που είχε τζάμι, πιθανόν με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι για αρκετή ώρα ακούγονταν φωνές, πριν πέσουν οι πυροβολισμοί. Οι γείτονες ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, που έσπευσαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη. Το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει να έχει ενεργοποιηθεί από το θύμα η εφαρμογή για το panic button.

Σαλαμίνα γυναικοκτονία 71χρονος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ