Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Η 43χρονη είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία – Της είχε σπάσει το πόδι

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του 71χρονου συντρόφου της 43χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στην Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης 5/12/2023. Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε μέσα στο πατρικό σπίτι της 43χρονης στην οδό Αίαντος, με την άτυχη γυναίκα να τραυματίζεται θανάσιμα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, καθώς, μεταξύ άλλων, της είχε σπάσει το πόδι, ενώ στο παρελθόν την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Σημειώνεται ότι η η γυναίκα όταν εντοπίστηκε νεκρή είχε γύψο στο πόδι.

Η 43χρονη, όταν κατήγγειλε τα άγρια βασανιστήρια, χώρισε τον 71χρονο και επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι στη Σαλαμίνα, κατόπιν υπόδειξης των αστυνομικών, οι οποίοι της εγκατέστησαν και την εφαρμογή του «panic button» στο κινητό της.

Σήμερα, το πρωί, γύρω στις 6.30 το πρωί, ο δράστης εμφανίστηκε στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της και της φώναξε να βγει έξω. Δεν μπορούσε να δεχθεί ότι τον είχε χωρίσει. Εκείνη κατευθύνθηκε προς την μπαλκονόπορτα, άρχισαν να τσακώνονται και τότε ο 71χρονος φέρεται να έστρεψε το όπλο προς το μέρος της και να την πυροβόλησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από το σπίτι για αρκετή ώρα ακούγονταν φωνές, πριν από τους πυροβολισμούς.  Οι γείτονες γύρω στις 9.30 ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη.  Το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ