Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο «Μιχάλης»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε από την ανακρίτρια ο 57χρονος επονομαζόμενος «Μιχάλης», ο οποίος συνελήφθη για την φρικτή υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο 57χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις κατηγορίες σε βάρος του «Μιχάλη»

Ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι φέρεται να είχε συναντηθεί με το κορίτσι.

«Από αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι έχει βρεθεί (με την 12χρονη), απλά περιμένουμε να δούμε τι εξηγήσεις θα δώσει. Η 12χρονη έχει καταθέσει. Έχει πει διάφορα πράγματα που αφορούν τον συγκεκριμένο και περιμένουμε τώρα να γίνει αυτή η διασταύρωση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Κολωνός: Αυτός είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Πατέρας 5χρονης και πρώην ναυτικός

Όπως μετέδωσε το enikos.gr, ο 57χρονος συνελήφθη από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκαν υπολογιστές και laptop που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε στην 12χρονη ραντεβού με άνδρες που την βίαζαν, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και η ίδια η ανήλικη στις καταθέσεις της. Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, ο οποίος είναι πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη ο «Μιχάλης»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης. Το όνομα «Μιχάλης Ι.» προέκυψε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο προφίλ που διατηρούσε στα social media. O 57χρονος, φέρεται να «διαφήμιζε» την 12χρονη σε site με οίκους ανοχής και μέσω αυτού την εξωθούσε στην πορνεία. Έβρισκε βιαστές και φέρεται να λειτουργούσε ως μαστροπός, όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» την συνόδευε στα αυτοκίνητα των βιαστών. Η ανήλικη στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές, φέρεται να έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του 57χρονου

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα σε απόπειρα.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και ανακριτική αρχή».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ