Κολωνός: Αυτός είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Πατέρας 5χρονης και πρώην ναυτικός

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο «Μιχάλης», ο οποίος φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στο μαρτύριο που βίωνε η 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για 57χρονο που συνελήφθη από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκαν υπολογιστές και laptop που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε στην 12χρονη ραντεβού με άνδρες που την βίαζαν, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και η ίδια η ανήλικη στις καταθέσεις της. Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, ο οποίος είναι πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης. Το όνομα «Μιχάλης Ι.» προέκυψε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο προφίλ που διατηρούσε στα social media. O 57χρονος, φέρεται να «διαφήμιζε» την 12χρονη σε site με οίκους ανοχής και μέσω αυτού την εξωθούσε στην πορνεία. Έβρισκε βιαστές και λειτουργούσε ως μαστροπός, όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» την συνόδευε στα αυτοκίνητα των βιαστών. Η ανήλικη στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές, φέρεται να έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη».

Σε βάρος του 57χρονου είχε εκδοθεί νωρίτερα ένταλμα σύλληψης. Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για την υπόθεση. Συνολικά έως τώρα έχουν προφυλακιστεί 10 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριτσιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ