Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις κατηγορίες σε βάρος του «Μιχάλη»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 57χρονου «Μιχάλη» σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο άνδρας με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» συνελήφθη μετά από έκδοση εντάλματος σύλληψης, από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης. Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, ο οποίος είναι πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού. Το όνομα «Μιχάλης Ι.» προέκυψε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο προφίλ που διατηρούσε στα social media.

O 57χρονος, φέρεται να «διαφήμιζε» την 12χρονη σε site με οίκους ανοχής και μέσω αυτού την εξωθούσε στην πορνεία. Έβρισκε βιαστές και λειτουργούσε ως μαστροπός, όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη με ένταλμα 57χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε μαστροπεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων και γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και έπειτα ανακριτική αρχή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ