Βέροια: Καρέ-καρέ οι κινήσεις της 29χρονης μετά την τραγωδία – Η ερώτηση στα ΚΤΕΛ και το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Καρέ-καρέ καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης μητέρας, η οποία έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο του βρέφους της, στην Βέροια. Κάμερα ασφαλείας «συλλαμβάνει» την 29χρονη, λίγη ώρα μετά την στιγμή που φέρεται να πέταξε το άτυχο κοριτσάκι στον Αλιάκμονα.

Βέροια: «Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει πεθάνει» λέει η 29χρονη – Πότε θα γίνει η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Σε βίντεο που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, διακρίνεται η 29χρονη μητέρα να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στη Βέροια. Είναι σε ήρεμη κατάσταση και δείχνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ανοίγει την πόρτα και κατευθύνεται προς το ταμείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ρωτάει την υπάλληλο τι ώρα είναι το επόμενο δρομολόγιο με προορισμό την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στη συνέχεια βγαίνει έξω, χωρίς να κόψει εισιτήριο.

Στη συνέχεια, κατευθύνεται σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μπαίνει σε διπλανό ψιλικατζίδικο. Μετά, η 29χρονη φεύγει για το κέντρο της πόλης.

Βέροια: «Δεν ήξερε πού ήθελε να κατέβει» λέει ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη μητέρα στον Αλιάκμονα

Η 29χρονη, η οποία με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή έχει προφυλακιστεί, φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας, που είχαν αναλάβει την εποπτεία της, την έκριναν ικανή να μεγαλώσει το παιδί της. Σύμφωνα με καταγγελίες της οικογένειάς της, οι κοινωνικοί λειτουργοί είχαν να την επισκεφτούν τέσσερις μήνες.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβληθεί σε νέα ψυχιατρική εξέταση, με βάση την οποία θα αποφασιστεί εάν θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (που θεωρείται και το πιθανότερο σενάριο) ή στις γυναικείες φυλακές του Ελεώνα Θήβας.

Βέροια: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη στο φράγμα του Αλιάκμονα – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

Προς το παρόν παραμένει στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας, και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, βρίσκεται σε κελί «άμεσης πρόσβασης» και όχι στην κοινή πτέρυγα. Πρόκειται για κελί το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται ο φρουρός, προκειμένου να έχει άμεση οπτική επαφή με την κρατούμενη και να επιτηρεί συνεχώς τις κινήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 29χρονη, στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, φέρεται να μην πιστεύει ότι το παιδί της έχει φύγει από τη ζωή. «Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει πεθάνει. Λένε ότι πέθανε για να πάω φυλακή, για να με τιμωρήσουν επειδή δεν το έβγαλα από τα νερά».

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Αντώνιος Μπιδέρης, «αναμένουμε να μπουν νεότερα έγγραφα στη δικογραφία για να τα μελετήσουμε. Ο πραγματογνώμονας που έχει οριστεί θα πρέπει να βγάλει πραγματογνωμοσύνη αν η 29χρονη πάσχει από ψυχική ή διανοητική νόσο και να την προσδιορίσει».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ