Βέροια: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη στο φράγμα του Αλιάκμονα – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

Εξελίξεις στην υπόθεση του βρέφους, το οποίο βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί, ο οποίος μετέφερε την 29χρονη μητέρα του παιδιού από το κέντρο της Βέροιας στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Βέροια: Το έκανε για εκδίκηση στον σύντροφό της, λέει ο παππούς της 29χρονης

Ο οδηγός αναζητείτο από τις αρχές κατόπιν και σχετικού αιτήματος του ανακριτή της υπόθεσης, προκειμένου με την μαρτυρία του να ρίξει «φως» στην τραγωδία, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Όπως μεταδίδει το thestival επικαλούμενο σχετικές πληροφορίες, ήδη ο οδηγός ταξί έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας.

Βέροια: «Ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί, να αναλάβω τις ευθύνες» δηλώνει ο πατέρας του βρέφους – Τι λέει για την 29χρονη μητέρα

«Δεν αντιλήφθηκα κάτι το μεμπτό. Είδα μια φυσιολογική μητέρα που ζήτησε να πάει το παιδί της στο φράγμα», φέρεται να κατέθεσε ο οδηγός ταξί στους αστυνομικούς, που ερευνούν την υπόθεση.

Στο μεταξύ, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πρόκειται να μεταφερθεί η 29χρονη μητέρα, η οποία χθες κρίθηκε προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία του βρέφους της. Εκεί, η 29χρονη θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, την οποία έχουν διατάξει οι ανακριτικές αρχές.

Βέροια: Καρέ-καρέ οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας με το βρέφος στην αγκαλιά πριν φτάσει στο φράγμα του Αλιάκμονα

Οι αστυνομικοί περιμένουν το διαβιβαστικό από την εισαγγελία, προκειμένου να μεταφέρουν την 29χρονη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, και ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα αποφασιστεί εάν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός της κατηγορουμένης σε ψυχιατρικό ίδρυμα ή εάν θα οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ