Βέροια: «Δεν ήξερε πού ήθελε να κατέβει» λέει ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη μητέρα στον Αλιάκμονα

«Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη. Δεν ήξερε πού ήθελε να κατέβει» δήλωσε ο οδηγός ταξί, ο οποίος μετέφερε από το κέντρο της Βέροιας στον Αλιάκμονα, την 29χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του ποταμού.

Βέροια: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη στο φράγμα του Αλιάκμονα – Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

Ο οδηγός του ταξί αναζητείτο από τις αρχές κατόπιν και σχετικού αιτήματος του ανακριτή της υπόθεσης, προκειμένου να ρίξει «φως» στην τραγωδία, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Ο ταξιτζής εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παρατήρησε κάτι παράξενο. «Δεν αντιλήφθηκα κάτι το μεμπτό. Είδα μια φυσιολογική μητέρα που ζήτησε να πάει το παιδί της στο φράγμα», φέρεται να κατέθεσε.

Βέροια: Το έκανε για εκδίκηση στον σύντροφό της, λέει ο παππούς της 29χρονης

Μιλώντας στο MEGA, ο ταξιτζής τόνισε πως «εκείνη την ημέρα ήμουν εγώ στην πιάτσα κατά τις 15.00 η ώρα. Έρχεται μια κοπέλα με ένα μωρό στην αγκαλιά. Λέω “ταξί θέλετε; Περάστε”. Μπήκε πίσω με το μωρό. Λέω εγώ “γεια σας, χρόνια πολλά”, δεν μου είπε αυτή “χρόνια πολλά”, λέει “πάμε στο φράγμα”. Στο αυτοκίνητο μέσα δεν είπαμε κουβέντα, ήταν πολύ ήρεμη διαδρομή».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη. Φτάσαμε στο φράγμα. Πάντα όταν πάμε εκεί, αφήνουμε τον κόσμο πριν την γέφυρα. Όταν πλησιάσαμε λέω “πού να σας αφήσω;” Και μου είπε “δεν ξέρω”, είπα εγώ “κάπου εδώ; Κοντά στο αναψυκτήριο” και μου είπε “ναι”. Δεν ήξερε πού ήθελε να κατέβει».

Βέροια: «Ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί, να αναλάβω τις ευθύνες» δηλώνει ο πατέρας του βρέφους – Τι λέει για την 29χρονη μητέρα

«Την άφησα στο αναψυκτήριο στην αλάνα, κατέβηκε, μου έδωσε τα χρήματα. Της είπα “είναι κλειστό το αναψυκτήριο” και μου είπε “Δεν πειράζει θα κάνω βόλτα”. Πήρε το μωρό αγκαλιά και έφυγε. Δεν είχε ούτε καρότσι μαζί της, ούτε χειραποσκευές. Ούτε τηλέφωνο, ούτε τίποτα. Μόνο την γυναικεία τσάντα της. Δεν με παραξένεψε τίποτα στη συμπεριφορά της» κατέληξε ο οδηγός του ταξί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ