Κολωνός: «Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο κι έχουμε καταστραφεί» λέει η μητέρα της 12χρονης – Το μήνυμα του αδελφού της

«Έχω προφυλακιστεί χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα» ξέσπασε η μητέρα της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό. Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, που πραγματοποίησαν συλλογικότητες ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια της 12χρονης, ακούστηκε ένα ηχητικό μήνυμα της 37χρονης, η οποία παραμένει προφυλακισμένη.

Κολωνός: Σπάει την σιωπή της η αδελφή της 12χρονης – «Γιατί είναι ακόμα ελεύθεροι κάποιοι που έχει υποδείξει;»

Σε αυτό, η μητέρα της ανήλικης, αναφέρεται στον Ηλία Μίχο, λέγοντας ότι «εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο και έχουμε καταστραφεί ολοσχερώς», ενώ υποστηρίζει ότι στην υπόθεσή της έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις. Το ηχητικό μήνυμα μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είμαστε μια οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνη. Σκοπός της ζωής μας ήταν, είναι και θα είναι να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας. Ζούμε την τραγικότερη κατάσταση της ζωής μας, που εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν γονιό. Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο και έχουμε καταστραφεί ολοσχερώς» είπε η μητέρα της 12χρονης.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Άδειασαν το μαγαζί του Ηλία Μίχου

«Πάσχιζα, πασχίζω και θα πασχίζω για το καλό των παιδιών μου, δίνοντάς τους πάντα αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Αυτό αποδεικνύει και η μέχρι τώρα ζωή μας στη γειτονιά του Κολωνού, όπως και στα σχολικά συγκροτήματα που πηγαίνουν τα παιδιά μου και των δύο εξ’ αυτών που σπουδάζουν σε σχολές», τόνισε στη συνέχεια.

Μίλησε επίσης για τραγικά λάθη και παραλείψεις. «Παραδείγματος χάρη στη δικογραφία έχουν μπει επίλεκτα στοιχεία, τα πιο πολλά αθωωτικά για μένα τα έχουν παραλείψει, όπως και συνομιλίες με τον κατηγορούμενο Μίχο, στις οποίες δείχνω το ενδιαφέρον μου για το πού είναι και τι κάνει η κορούλα μου» ανέφερε.

Κολωνός: «Το λάθος ήταν ότι έστειλε ένα μήνυμα» – Η σύζυγος του «Μιχάλη» ξεσπά για την προφυλάκισή του

Σύμφωνα με την 37χρονη, τα ΜΜΕ έχουν αποκαλύψει στοιχεία και συνομιλίες που δεν έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία και διερωτάται «ποιους τελικά πάνε να καλύψουν». «Έχω προφυλακιστεί χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα. Εντύπωση δε, μου προκαλεί η απόφαση του εισαγγελέα που απορρίπτει την αποφυλάκισή μου και βασίζεται σε λόγους ανύπαρκτους, όπως ότι θα τελέσω νέα αδικήματα» είπε η 37χρονη.

Όπως τονίζει η ιστορία αυτή έχει στόχο να δεχτεί «λάσπη» από τα ΜΜΕ, να προφυλακιστεί, να στερηθεί τα παιδιά της και να μην την αφήσουν να συμβάλει στο να τιμωρηθούν και να πιαστούν οι βιαστές του παιδιού της. «Θέλω αυτή τη δύσκολη στιγμή να είμαι δίπλα στα παιδιά μου» είπε κι ευχαρίστησε όσους πιστεύουν στην αθωότητά της και στηρίζουν την οικογένειά της. «Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα», κατέληξε η 37χρονη στο μήνυμά της.

Κολωνός: Τι είπε ο αδελφός της 12χρονης

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο 18χρονος αδελφός της 12χρονης, ο οποίος περιέγραψε την στιγμή που η μητέρα τους έμαθε από την θεία τους τον εφιάλτη που βίωνε το κορίτσι. «Όταν η θεία μου βρήκε στο κινητό της αδελφής μου όσα περνούσε, αμέσως τα έστειλε στη μάνα μου. Ήμουν μαζί της εκείνη την ώρα. Η μητέρα μου κόντεψε να τρελαθεί, φώναζε, έκλαιγε, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τι έχει γίνει» είπε.

Ο 18χρονος σημειώνει ότι άμεσα οι γονείς πήγαν να καταγγείλουν το περιστατικό στις αρχές και ότι ανέφεραν το όνομα του Ηλία Μίχου.

«Το πρώτο που έκανε η μάνα μου και ο πατέρας μου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού. Εκεί τους είπαν ότι θέλουν να καταγγείλουν τον βιασμό της κόρης τους και είπαν και το όνομα του Μίχου. Οι αστυνομικοί τους είπαν να περιμένουν γιατί έχουν κάτι σοβαρό. Περίμεναν 1 ώρα. Όση ώρα περίμεναν έξω έβλεπαν να πηγαινοέρχονται στο γραφείο του διάφοροι αστυνομικοί και φαίνονται αναστατωμένοι. Τους είπαν να φύγουν γιατί έχουν κάτι σοβαρό και να έρθουν την άλλη μέρα. Την επόμενη μέρα πήγαν πάλι και τους είπαν να περιμένουν να μην κάνουν τίποτα και το μάθει ο Μίχος και κρύψει στοιχεία. Οι γονείς μου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και τους είπαν να πάνε στην ΓΑΔΑ να κάνουν καταγγελία. Περιμέναμε 40 μέρες και δεν είχε γίνει τίποτα και ξανά πήγε η δικηγόρος με την μάνα μου στην ΓΑΔΑ και ρώτησαν γιατί είναι ελεύθερος και τους είπαμε ότι αν δεν τον πιάσετε θα πάμε στο εισαγγελέα και την άλλη μέρα τον συλλάβανε», σημείωσε ο αδελφός της 12χρονης.

Όπως περιέγραψε, «από την επόμενη μέρα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι ήταν έξω από το σπίτι μας και όλοι ήξεραν πού μένουμε και δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω, δεν σέβονταν τίποτα. Του Μίχου το σπίτι δεν το έμαθε κανένας, τη φωτογραφία της γυναίκα του και του παιδιού του δεν την έδειξε κανείς. Σε τρεις μέρες ήρθε η αστυνομία σπίτι μας τα έκανε άνω κάτω, έπιασαν τη μάνα μου χωρίς κανένα στοιχείο, δεν βρήκαν τίποτα στα κινητά ούτε του πατέρα μου ούτε της μάνας μου. Χρήματα που λένε ότι βρέθηκαν στο λογαριασμό της μάνας μου ήταν 100 ευρώ».

Μιλώντας για την μητέρα του, ο 18χρονος τόνισε πως «ήταν πάντα δίπλα μας για ό,τι χρειαζόταν…» και σημείωσε ότι «αντί να πιάσουν τόσους, για 200 άτομα μιλάει η αστυνομία έχουν αφήσει έξω τους παιδοβιαστές και έχουν τη μάνα μου φυλακή για να μας διαλύσουν».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο αδελφός του κοριτσιού σημείωσε ότι «έχουν περάσει 4 μήνες και δεν έχουν κάνει τίποτα για την υπόθεση μας. Είναι σίγουρο το μόνο που θέλουν είναι να συγκαλύψουν την υπόθεση και όσους εμπλέκονται, πολιτικοί, παπάδες, μπάτσοι, διάφορες προσωπικότητες και οι καλοί οικογενειάρχες που μπαίνουν στο ίντερνετ για να βρούνε να βιάσουν παιδιά. Ποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ