Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Άδειασαν το μαγαζί του Ηλία Μίχου

Συγγενείς του Ηλία Μίχου άδειασαν το μαγαζί που διατηρεί ο 53χρονος στον Κολωνό. Ο Μίχος είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη τους τελευταίους δύο μήνες.

Κολωνός: «Το λάθος ήταν ότι έστειλε ένα μήνυμα» – Η σύζυγος του «Μιχάλη» ξεσπά για την προφυλάκισή του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό, συγγενείς του 53χρονου βρέθηκαν στον Κολωνό και άρχισαν να αδειάζουν το μαγαζί, όπου η ανήλικη φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί, εάν το μαγαζί πρόκειται να ενοικιαστεί ή εάν έδωσε την σχετική εντολή ο ίδιος ο Ηλίας Μίχος, μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται για την φρικτή υπόθεση.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με την εκπομπή, έχει αρχίσει να κατονομάζει πρόσωπα που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, βαρύνονται με αδικήματα που αντιμετωπίζει και ο ίδιος ή ακόμη και πιο σοβαρά.

Κολωνός: Στη φυλακή ο «Μιχάλης» για την υπόθεση της 12χρονης – Τι είπε στην απολογία του για τον Μίχο

Η 12χρονη, από την άλλη πλευρά, παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται να βγει από το σπίτι.

Προφυλακιστέος ο «Μιχάλης»

Το τελευταίο πρόσωπο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της 12χρονης, ήταν ο αποκαλούμενος «Μιχάλης». Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 57χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Φρίκη στον Κολωνό: Δύο νέοι μαστροποί στο κύκλωμα του Μίχου

Ο «Μιχάλης» συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες έπειτα από ένταλμα σε βάρος του για βαριές κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Ο ίδιος κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης, ότι δεν την έχει δει ποτέ και ότι δεν έχει συνομιλήσει με τον Ηλία Μίχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ