Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Φωτιά ξέσπασε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε μεταφορική εταιρεία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.
- Η φωτιά επεκτάθηκε σε καρότσα επικαθήμενου φορτηγού, με 17 πυροσβέστες και 7 οχήματα να σπεύδουν στο σημείο.
- Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και ολοκληρώθηκε η κατάσβεση γύρω στις 3 τα ξημερώματα, προκαλώντας υλικές ζημιές κυρίως στο στέγαστρο της επιχείρησης και στο φορτηγό.
Φωτιά σε μεταφορική εταιρεία ξέσπασε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε χώρο μεταφορικής επιχείρησης στο Καλοχώρι του Δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά επεκτάθηκε και σε καρότσα ενός επικαθήμενου φορτηγού που βρισκόταν στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 00:20. Στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα που κατάφεραν γρήγορα να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν επεκταθεί και γύρω στις 3 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η κατάσβεση φωτιάς.
Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές κυρίως στο στέγαστρο της επιχείρησης και στο φορτηγό.
