Ρόδος: Παραμένουν οι πλωτές εξέδρες στο beach bar όπου εργαζόμενος σέρβιρε στην θάλασσα

Παραμένουν στο beach bar της Ρόδου οι πλωτές εξέδρες για τις οποίες είχε ξεσπάσει σάλος τον Ιούλιο με εργαζόμενο που σέρβιρε τους πελάτες σχεδόν κολυμπώντας.

Ρόδος: «Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός» λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar για τις εικόνες ντροπής με τον σερβιτόρο

Στο κατάστημα παρόλο που είχαν επιβληθεί πρόστιμα για παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου και παρόλο που η κτηματική υπηρεσία είχε δώσει διορία έως τις 21 Ιουλίου να απομακρυνθούν οι ξαπλώστρες που είχαν τοποθετηθεί στην θάλασσα, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτούν στα social media επισκέπτες του beach bar τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Μάλιστα, μιλώντας στο Open ο Ιακωβος Γρύλλης, μέλος του δικτύου «ομπρέλα», καταγγέλλει πως ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταστήματος έχει κάνει παράνομες κατασκευές, αν και υπάρχει πρωτόκολλο κατεδάφισης το οποίο δεν έχει εκτελεστεί και έχει τοποθετήσει ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα.

Ρόδος: Στον εισαγγελέα σήμερα τα στοιχεία για το beach bar – Χότζογλου: Δεν θα κάνουμε τους εργαζομένους… υποβρύχια

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού η εικόνα στα Φαλάσαρνα των Χανίων είναι ακόμη χειρότερη παρά τις συλλήψεις και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί.

«Έχουν μπει παραπάνω τζετ σκι, παραπάνω ξαπλώστρες λόγω Δεκαπενταύγουστου. Οι επιχειρήσεις, δηλαδή, επεκτάθηκαν ακόμη περισσότερο», καταγγέλλει ο Δημήτρης Μητρόπουλος, μέλος της κίνησης πολιτών save Falaserna.

Ρόδος: «Ούτε εκβιαζόμαστε, ούτε εξαναγκαζόμαστε» – Τι απαντούν οι εργαζόμενοι του beach bar μετά τον σάλο

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει το κίνημα πολιτών τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι αστεία μπροστά στα κέρδη των επιχειρήσεων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ