Μύκονος: Αποκάλυψη για έναν από τους συλληφθέντες αστυνομικούς που φύλαγαν βίλα Γερμανού

Ένας από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που συνελήφθησαν στις 13 Αυγούστου επειδή φύλαγαν βίλα Γερμανού επιχειρηματία στη Μύκονο, είχε εμπλακεί το καλοκαίρι του 2020 σε έλεγχο στο κλαμπ του, για τον αριθμό των θαμώνων και την ηχορύπανση και τον είχε βρει άψογο.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας στις 13 Αυγούστου συνέλαβε έξι αστυνομικούς που έκαναν δεύτερη δουλειά. Πέντε από αυτούς είχαν εργοδότη έναν Γερμανό επιχειρηματία και φυλούσαν τη βίλα του στην Μύκονο. Οι τρεις ήταν δόκιμοι και πληρώνονταν από 12 έως 14 ευρώ την ώρα από συνάδελφό τους που επίσης εργαζόταν για τον Γερμανό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μεταξύ των συλληφθέντων εμφανίζεται αστυνομικός που το καλοκαίρι του 2020 είχε αναλάβει αν διαλευκάνει κατηγορία στο κλαμπ του ίδιου Γερμανού επιχειρηματία στη Μύκονο για ηχορύπανση και συνωστισμό. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ίσχυαν οι περιορισμοί λόγω του κορονοϊού.

Ο αστυνομικός μετέβη στο κλαμπ μέσα σε δέκα λεπτά από το αστυνομικό τμήμα Μυκόνου και διαπίστωσε ότι ήταν όλα καλά “καμωμένα”. Επέστρεψε στο τμήμα για να συντάξει την έκθεσή του. Σημειώνεται ότι το εν λόγω κλαμπ βρέθηκε να έχει συνωστισμό το ίδιο καλοκαίρι όχι από την τοπική αστυνομία αλλά κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

Πριν από μερικές ημέρες η Αστυνομία και οι Εισαγγελείς Σύρου έκλεισαν το συγκεκριμένο κλαμπ για ηχορύπανση, εκείνο προσέφυγε στα δικαστήρια αναφέροντας ότι δεν θα επαναληφθεί η συγκεκριμένη συμπεριφορά και άνοιξε ξανά.

Οι κάτοικοι της Μυκόνου προέβησαν τις επόμενες ημέρες σε νέες καταγγελίες για υπερβολικά δυνατή μουσική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ