Μητέρα Μιχάλη Κατσουρή: Θέλω δικαίωση, να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν

Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού της ζητάει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε με μαχαίρι στην καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ντιναμό: «Να προστατέψουμε την ομάδα από κάθε κίνδυνο»

«Ως μητέρα θέλω δικαίωση. Να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν», είπε στο Star η μητέρα του 29χρονου. Όπως ανέφερε κοιτάζει τα βίντεο από την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και προσπαθεί να εντοπίσει τον άνθρωπο που μαχαίρωσε τον γιο της.

«Είναι μια τρέλα. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω και κοιτάω να δω ποιος είναι από τα βίντεο. Ψάχνω», είπε η μητέρα του 29χρονου. Και συνέχισε: «Αν ήταν εκεί η αστυνομία θα είχε σωθεί και το παιδί. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε την στιγμή εκείνη, ήταν μόνο ένας ιδιώτης που το πήρε τελευταία στιγμή».

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην τελική ευθεία η πειθαρχική έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ. – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο για απόδοση ευθυνών

Όπως εξήγησε ο Μιχάλης ήταν παθιασμένος οπαδός της ΑΕΚ και η ομάδα του έδινε μεγάλη χαρά. «Ήταν παθιασμένος με την ΑΕΚ. Η αγάπη του αυτό ήταν όλο. Έδινε τα πάντα το παιδί μου στο γήπεδο, στο σπίτι. (…) Έγινε το γήπεδο και ήταν μέσα στην τρελή χαρά το παιδάκι μου. “Μαμά θα σε πάρω μια μέρα να το δεις’’ μου λέει. Αλλά δεν πρόλαβε», είπε η μητέρα του 29χρονου.

Μετά από τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Μάξιμιρ στο Ζάγκρεμπ πήγε στον τάφο του παιδιού της να του πει τα νέα. «Αυτό λέω στον γιο μου. Λέω: Αγόρι μου κερδίσατε και την αφιερώσανε όλοι για’ σένα. Μιλάω μόνη μου. Για τον Μιχάλη. Του λέω για τα παιδιά που τρέχουν, για τα πανό που βάζουν για εκείνον, που μιλάνε για την οικογένειά του. Να είναι όλοι καλά. Να έχουν υγεία», είπε η μητέρα του Μιχάλη.

Οικονόμου για Νέα Φιλαδέλφεια: Θα αποδώσουμε ευθύνες πολύ σύντομα – Άμεσα η εφαρμογή των μέτρων στα γήπεδα

«Δεν είμαι σε θέση να μιλάω άλλο. Έχω πολύ πόνο, στεγνώνει και το μυαλό μου μην νομίζεις. Έρχονται εικόνες του παιδιού μου πολλές πολλές και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ», κατέληξε η μητέρα του 29χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ