Επεισόδια στου Ρέντη: «Δεν έχουμε ενημέρωση για το εάν οι προσαγωγές έχουν γίνει συλλήψεις» – Τι λέει δικηγόρος – αυτόπτης μάρτυρας

Δικηγόρος που ήταν στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη για τον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μίλησε για τις προσαγωγές που έγιναν μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος χτυπήθηκε στον μηρό από ναυτική φωτοβολίδα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ρέντη: «Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται οι δράστες της επίθεσης» – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με το εάν πρόκειται για προσαγωγές ή εάν έχουν οι προσαγωγές μετατραπεί σε συλλήψεις» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο ίδιος δεν προσήχθη κάνοντας χρήση της δικηγορικής ιδιότητάς του, ενώ πρόσθεσε πως οι προσαγωγές έγιναν για εξακρίβωση στοιχείων η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε «γίνεται εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η χρονική καθυστέρηση γεννά ερωτήματα όπως εάν «οι προσαχθέντες εξετάζονται ανωμοτί, δηλαδή χωρίς όρκο ως ύποπτοι τελέσεως σοβαρών ποινικών αδικημάτων και αν ναι ποιος είναι αυτός ο οποίος έχει αποφασίσει να τους αποστερήσει από τη διαδικασία αυτή νομική συμπαράσταση».

Ρέντη: Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού – Το χρονικό των επεισοδίων – Τι δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Δημογλίδου: Ήταν δολοφονική επίθεση – Οι δράστες μετά τα επεισόδια ξαναμπήκαν στο γήπεδο

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δηµογλίδου, μίλησε για το περιστατικό οπαδικής βίας στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως «ήταν δολοφονική επίθεση αυτό που έγινε χθες εναντίον του αστυνομικού και τώρα χαροπαλεύει». Συνέχισε αναφέροντας πως «οι δράστες μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο ξαναμπήκαν μέσα και γι’ αυτό προσήχθησαν 424 άτομα από τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου».

Η ίδια αποκάλυψε πως «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται οι δράστες. Είναι δολοφόνοι και είναι επικίνδυνοι ακόμη κα για αυτούς τους συγγενείς προσαχθέντων που βρίσκονται έξω από το Μεταγωγών και πρέπει σύντομα να συλληφθούν».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ