Κέιτ Μίντλετον: Η λαμπερή πριγκίπισσα ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο – Η πρόσκληση για τα κάλαντα

Η απαστράπτουσα πριγκίπισσα της Ουαλίας ποζάρει μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ένα νέο διαφημιστικό κλιπ για μια «ειδική λειτουργία με κάλαντα» στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Η λειτουργία, με οικοδεσπότη την Κέιτ Μίντλετον, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο αβαείο στο κέντρο του Λονδίνου την Παρασκευή και θα μεταδοθεί από το ITV1 και το ITVX την παραμονή των Χριστουγέννων στις 19:45.

Ένα teaser κλιπ για το πρόγραμμα Royal Carols: Together At Christmas προβλήθηκε στο ITV1 στις 21:45 την Πέμπτη.

Σε αυτό, η Κέιτ Μίντλετον φορώντας ένα Self Portrait τζάκετ με παγιέτες αξίας 420 λιρών, λέει: «Ελάτε μαζί μου αυτή την παραμονή Χριστουγέννων για μια ειδική λειτουργία με κάλαντα, καθώς λέμε ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους όσοι υποστηρίζουν τα νεότερα μέλη της κοινωνίας μας κατά τη διάρκεια αυτών των κρίσιμων πρώτων ετών».

Η εκδήλωση, που υποστηρίζεται από το Βασιλικό Ίδρυμα, θα τιμήσει όσους εργάζονται για την υποστήριξη μωρών, μικρών παιδιών και οικογενειών σε κοινότητες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνδεδεμένη με την καμπάνια Shaping Us της Kate, η εκδήλωση θα παρουσιάσει «την ελπίδα της νέας ζωής και γιατί είναι τόσο σημαντικό να οικοδομήσουμε υποστηρικτικούς, γαλουχητικούς κόσμους γύρω από τα παιδιά και τους ενήλικες στη ζωή τους».

Η χορωδία του Αβαείου του Γουέστμινστερ θα εκτελέσει δημοφιλή κάλαντα, παράλληλα με μουσικές παραστάσεις από τους Jacob Collier, Freya Ridings και James Bay, και ένα ιδιαίτερο ντουέτο των Beverley Knight και Adam Lambert.

Θα γίνουν αναγνώσεις από ομιλητές όπως ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Micheal Ward, η Emma Willis, ο Roman Kemp και ο Jim Broadbent, ενώ ένα ποίημα που έχει γράψει ειδικά για παιδιά ο Joseph Coelho, θα διαβάσει η Leonie Elliott.

Η εκπομπή της Παραμονής των Χριστουγέννων θα περιλαμβάνει επίσης πρόσθετο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής της Κέιτ και ταινιών που τονίζουν τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

Τα νέα χαρακτηριστικά φέτος περιλαμβάνουν ένα χριστουγεννιάτικο ταχυδρομικό κουτί που βρίσκεται έξω από το αβαείο για να στέλνουν τα παιδιά χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες και τις καλύτερες ευχές σε άλλα παιδιά που μπορεί να δυσκολεύονται αυτή την εορταστική περίοδο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ