Αναγνωρίζετε το μωρό της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Οι παιδικές μας φωτογραφίες είναι αναμφίβολα από τα πιο σημαντικά αναμνηστικά που έχουμε, καθώς αποτελούν μια γλυκιά υπενθύμιση του πώς υπήρξαμε κάποτε και όταν τις βλέπουμε μας γυρνάνε πίσω στα ίσως πιο αθώα και ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το μωρό της φωτογραφίας είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία βλέπουμε την Σίσσυ Χρηστίδου με την μητέρα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980. Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2001, παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή “C Throu” στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Χριστίνα Κανατάκη. Έγινε ευρέως γνωστή τη σεζόν 2004-2005, όταν και συμμετείχε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “Όλα 5”. Ο Θέμος Αναστασιάδης πέθανε στις 22 Ιανουαρίου του 2019. Η Σίσσυ Χρηστίδου τον αποχαιρέτησε μέσα από ένα story που δημοσίευσε στο Instagram προφίλ της. Η παρουσιάστρια κοινοποίησε μία φωτογραφία του Θέμου Αναστασιάδη και έγραψε: «RIP Themo mou… Thank you».

Θέμος Αναστασιάδης Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου από το 2021 παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” στο Mega.

Υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ που γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 2008 και τον Μιχαήλ-Άγγελο που ήρθε στη ζωή στις 29 Αυγούστου του 2013. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις 23 Απριλίου του 2019.

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou
Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 8 Μαρτίου του 2021. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σίσσυ Χρηστίδου έχει γράψει: «Μαμά… η σπουδαία αυτή εκδήλωση της γυναικείας φύσης… Τι υπέροχη μέρα για να έχεις γενέθλια… Χρόνια πολλά μαμά μου… Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες και όσα συμβολίζουν… Χρόνια δυνατά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε την μητέρα της στις 4 Φεβρουαρίου του 2022. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε και δημοσίως την μαμά της μέσα από ένα συγκινητικό post που έκανε στο Instagram. Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου κοινοποίησε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα: «Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..

Αντίο μαμά μου… Στάσου μόνο λίγο… Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου… Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά… Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.

Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ… Σ´αγαπώ… ~ 04-02-2022».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ