Κόκλας: Ήμουν πιστός όταν ήμουν παντρεμένος – Διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην μου

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις του με τις γυναίκες. Ο ηθοποιός δήλωσε πως διατηρεί καλές σχέσεις με τις πρώην του και η παρέμβαση της πρώην συζύγου του ήρθε να το αποδείξει.

Σχετικά με το τι ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν μοδίστρα και ότι όταν ήταν μικρός περιτριγυριζόταν από πολλές γυναίκες, ο Κώστας Κόκλας απάντησε ότι: «Ήταν ο λόγος που αγάπησα πάρα πολύ τις γυναίκες και τις θαυμάζω και τις έχω ψηλά, τις έχω εξιδανικεύσει. Ήμουνα πολύ μικρός και μεγάλωσα ανάμεσα σε πατρόν, σε υφάσματα, σε γυναίκες που άλλαζαν, που έλεγαν τα δικά τους, οι μυρωδιές τους, το κέφι τους, στο πως με φρόντιζαν. Όλα αυτά με έκαναν να τις θαυμάζω και να τις αγαπάω. Και έχω καλές σχέσεις με όλες μου τις πρώην.

Σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει κάποτε ότι «δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρός πιστός», εκείνος απάντησε: «Ανάλογα το πως εννοείς το πολύ καιρό γιατί ήμουν 10 χρόνια με την κάθε σύζυγο και ήμουν πιστός. Έφευγα όταν δεν μπορούσα να είμαι πια στη σχέση και ήξερα ότι δεν έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε στον άλλον άνθρωπο. Είναι μια καθημερινή προσπάθεια που είναι να κάνεις και να αποδεικνύεις ότι αυτό είναι αλήθεια».

Όλα τα παραπάνω ήρθε να τα αποδείξει και η παρέμβαση της πρώην συζύγου του και μητέρα του γιου, Κατερίνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ