Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Η παρέα των Κρητικών λίγο πριν από την αιματηρή επίθεση – «Αδέλφια μας βαστάτε γερά…»

Η παρέα των Κρητικών διασκεδάζει και χαμογελά στον φακό, λίγο πριν από την επίθεση με πυροβολισμούς που δέχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι. Την επίμαχη φωτογραφία αναδημοσιεύουν τα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στην φράση «αδέλφια μας βαστάτε γερά…» αποτυπώνεται η αγωνία των φίλων για την πορεία της υγείας των τριών τραυματιών, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Στα Μάλια επικρατεί αναστάτωση, με συγγενείς και φίλους των τριών ανδρών να μην μπορούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη ο 34χρονος Δημήτρης, ο 28χρονος αδελφός του Γιάννης και ο επίσης 28χρονος φίλος τους Φραγκίσκος βρέθηκαν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Η όμορφη βραδιά που περνούσε η παρέα των Κρητικών, γιορτάζοντας τον επικείμενο γάμο φίλου τους, μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν το ανθρακί τζιπ σταμάτησε μπροστά τους και ο ένας εκ των δύο επιβατών έβγαλε όπλο για ασήμαντη αφορμή.

Η ανάρτηση φίλου τους αποτυπώνει τις στιγμές λίγο πριν από την επίθεση:

Η παρέα επέστρεψε στα Μάλια, όμως ο Δημήτρης, ο Γιάννης και ο Φραγκίσκος, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Μάλιστα η κατάσταση του 34χρονου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, έχει ήδη υποβληθεί σε ένα χειρουργείο και η σφαίρα που δέχτηκε παραμένει σφηνωμένη στο κεφάλι του.

Η παρέα των Κρητικών, βρισκόταν στην Αθήνα για το μπάτσελορ ενός εξ’ αυτών και όπως αναφέρουν πηγές στο Creta24, κινούνταν στο δρόμο σε δύο ομάδες, όταν ένα άτομο από την πρώτη φώναξε στους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι νεαροί τότε το ανθρακί Range Rover σταμάτησε μπροστά τους και οι δύο επιβάτες του κατέβηκαν από το πολυτελές τζιπ, κατευθύνθηκαν προς την παρέα των Κρητικών και άρχισαν να διαπληκτίζονται μαζί τους, καθώς θεώρησαν πως ο νεαρός απευθύνθηκε σε εκείνους.

Ο δράστης έχει καταγραφεί να πυροβολεί τους τρεις άνδρες στοχεύοντας στο κεφάλι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ