Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε αδέσποτα σκυλιά – Τραυμάτισε ένα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (17/12) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όταν ένας 50χρονος άνδρας επιτέθηκε σε αδέσποτα σκυλιά της περιοχής και κατάφερε να τραυματίσει το ένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa.gr, το περιστατικό συνέβη μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης, όταν ο 50χρονος αλλοδαπός ξεκίνησε να κυνηγά τα αδέσποτα της περιοχής κρατώντας μαχαίρι. Η εθελόντρια στο Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας και Πρόνοιας, Μαρία Χρυσίδου αναφέρει αποκλειστικά στην Karfitsa.gr τα εξής: «Ήρθε ένας κύριος γενειοφόρος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι μοναχός του Αγίου Όρους και κυνηγούσε τα σκυλιά στην πλατεία με μαχαίρι. Πήγε σε έναν σκύλο που κοιμόταν, τον μαχαίρωσε αλλά ευτυχώς το ζώο σηκώθηκε αμέσως και έφυγε. Το χτύπησε αλλά ευτυχώς είναι καλά και δεν κινδυνεύει η ζωή του».

Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από πολίτες που βρισκόταν στο σημείο και κλήθηκε η αστυνομία. Ο 50χρονος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων και περί όπλων. Στο σημείο ήρθε και κτηνίατρος για να περιθάλψει το ζώο, το οποίο ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Στον σκύλο χορηγείται αγωγή με αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη. «Το σκυλί είναι τρομοκρατημένο, κρύβεται, πονάει. Του δίνουν φαρμακευτική αγωγή», αναφέρει στην Karfitsa.gr η κα. Χρυσίδου. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ