Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Οι πρώτες δηλώσεις του οφθαλμίατρου μετά το εξιτήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, από την εικαστικό με την οποία είχαν αποκτήσει παιδί. Ο γνωστός οφθαλμίατρος επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, που βρισκόταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα.

Ο 68χρονος νοσηλεύτηκε 19 ημέρες στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, αρχικά στη ΜΕΘ και στη συνέχεια στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Το ένα τραύμα του ήταν στο στήθος, διαμπερές, και το άλλο στην κοιλιακή χώρα, για το οποίο υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς η σφαίρα είχε πλήξει ζωτικά όργανα.

Ο ίδιος, μιλώντας στον alpha, εμφανίστηκε χαρούμενος και ικανοποιημένος που επιστρέφει στο σπίτι του και στη θαλπωρή της οικογένειάς του. “Η σύζυγός μου πάντα στο πλευρό μου”, δηλώνει και αναφερόμενος στα σχέδιά του, απαντά: “για την ώρα ανάρρωση”.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Χαλάνδρι: Τι δήλωσε η 49χρονη εικαστικός μέσα από τη φυλακή – “Έβαλαν το παιδί να πει ότι είχα όπλο”

Η 49χρονη εικαστικός που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμιάτρου , πρώην συντρόφου της, έδωσε τη δική της εκδοχή για όσα διαδραματίστηκαν στο Χαλάνδρι.

Πριν από μερικές ημέρες, μιλώντας μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η 49χρονη επανέλαβε πως το παιδί της είναι προϊόν βιασμού, ενώ υποστήριξε πως η ίδια δεν είχε όπλο. Επιπλέον δήλωσε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά τριών παρουσιαστριών της τηλεόρασης.

“Καταρχήν δεν είχα (όπλο), δεν είχα τσάντα πάνω μου, όπως ψευδώς βάλαν το παιδί να λέει. Ανεβήκαν στον τρίτο όροφο στο διαμέρισμα του (…) φοβέρισαν το παιδί μου ότι θα πεις αυτά που σου λέμε, το δίδαξαν έτσι ακριβώς όπως θέλανε και κάνουν εδώ και πέντε χρόνια που την έχουν κοντά τους. Και όταν κατέβηκαν κάτω το παιδί μου εκεί που φώναζε αφήστε τη μαμά μου είναι η μόνη που έχω στον κόσμο. Ξαφνικά το παιδί στους αστυνομικούς είπε ότι η μαμά μου είχε το όπλο και το έβγαλε από την τσάντα. Δεν είχα καν τσάντα πάνω μου” δήλωσε.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου ότι έχει ακουστεί από την ίδια πως το παιδί είναι “προϊόν βιασμού” η 49χρονη απάντησε “ακριβώς” και πρόσθεσε: “Ισχύει και έχω υποβάλλει και μήνυση διότι ο βιαστής μου μετά από πολλά χρόνια άρχισε να παρουσιάζεται στα αστυνομικά τμήματα ως σύντροφος, άλλοτε ως σύζυγός μου, χωρίς να έχει εδώ και 13 χρόνια καμία επαφή μαζί μου”.

Σχετικά με τις φωτογραφίες από τη βάπτιση, η 49χρονη εικαστικός είπε ότι κάλεσε τον γιατρό δια της βίας. «Τον παρακάλεσα να έρθει. Ήρθε δεν τον ξαναείδα, ούτε εγώ, ούτε το παιδί. Φοβούμενος πάντα μήπως τον κατηγορούσα για τον βιασμό».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ