Βαρύ πένθος για την Καίτη Γκρέυ και την Αγγελική Ηλιάδη

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ και την Αγγελική Ηλιάδη.

Σύμφωνα με το fthis.gr, ο γιος της Καίτης Γκρέυ και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη, Βασίλης, έφυγε από τη ζωή, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές ακόμα οι συνθήκες του θανάτου του.

Η Αγγελική Ηλιάδη που συμμετέχει στη «Φάρμα», είχε μιλήσει για τη σχέση της με τους γονείς της.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου.

Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους» είχε αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη παλιότερα σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ