Πάνος Νάτσης: Έτσι κατάφερε να τον αναγνωρίσει η σύντροφός του – Συνταρακτικές αποκαλύψεις

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για το τροχαίο στο οποίο ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του, έκανε η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας, ο 31χρονος ηθοποιός είχε αναπτύξει ταχύτητα με τη μηχανή του ενώ δεν φορούσε κράνος. «Γι’ αυτό ακριβώς, σχεδόν πολτοποιήθηκε το κρανίο του. Είναι απίστευτο» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Για την αναγνώριση της σορού, κλήθηκε η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου καθώς οι αδελφές του δεν μπορούσαν να φτάσουν γρήγορα. Ωστόσο μιας και δεν ήταν παντρεμένοι, η μουσικός δεν μπορούσε να αποδείξει τη σχέση τους. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους.

“Δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας για το συγκεκριμένο ιατρικό έγγραφο αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε μπει στη διαδικασία να αποκτήσει παιδί.

«Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενής να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δεν μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ