Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε λυγμούς με τα πλάνα της συντρόφου του Πάνου Νάτση

Η τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση κυριαρχεί στις τηλεοπτικές εκπομπές καθώς ο ξαφνικός χαμός του ηθοποιού έχει βυθίσει στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του Πάνου Νάτση. Η παρουσιάστρια δεν άντεξε στη σκέψη πως η κοπέλα έχασε ξαφνικά τον άνδρα με τον οποίο ετοιμαζόταν να παντρευτεί και ξέσπασε σε δάκρυα, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή της με τα συγκεκριμένα πλάνα.

“Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, αλλά εγώ διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι”, είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Δεν μπορώ να μπω στη θέση της κοπέλας γιατί δεν μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Έχω περάσει στην οικογένειά μου πάρα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό, από θαύμα σώθηκαν. Οπότε, όταν έχει να κάνει σε σχέση με αυτό, είμαι δέκα φορές πιο ευαισθητοποιημένη” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου με λυγμούς.

“Δεν μπορώ αυτό το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν ερωτευμένη με έναν άνθρωπο και πήγαιναν να παντρευτούν, τη στιγμή που έχει χάσει τον άνθρωπό της” είπε η παρουσιάστρια.
“Δεν μπορώ αυτό τ

Στη συνέχεια μάλιστα ζήτησε να μην μεταδοθούν τα νέα πλάνα από την σύντροφο του Πάνου Νάτση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ