Γιώργος Καραγιώργης: Το ξεχωριστό “αντίο” στην “ψυχή” του Elysee – ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο “αντίο” είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον Γιώργο Καραγιώργη, ο οποίος πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων σε ηλικία 92 ετών.

Ο Γιώργος Καραγιώργης ήταν η ψυχή του θρυλικού εστιατορίου “Elysse” στο Λονδίνο. Η κηδεία του είχε τη σφραγίδα της ζωής του, καθώς οι δικοί του άνθρωποι τον αποχαιρέτισαν με γλέντι, με σπάσιμο πιάτων και ήχους τραγουδιών που αγάπησε.

Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας ήξερε πώς να γλεντά τη ζωή, όπως λένε όσοι τον γνώρισαν. “Ο Καραγεώργης ήταν φοβερός. Εγώ είμαι από Ελευσίνα και οι κοπέλες που μέναμε μαζί όποτε μας έβλεπαν με το που μπαίναμε έλεγαν καλώς την Ελευσίνα και βάζανε το τραγούδι του Μητσιά. Έφευγαν τραπέζια κανονικά στην πίστα”, λέει η Σωσώ Χατζημήτρου, πρώην φοιτήτρια στο Λονδίνο.

Ο Γιώργος Καραγιώργης γεννήθηκε στο κατεχόμενο Λευκόνοικο και το  1962, μαζί με τα δύο αδέλφια του, πήραν την μεγάλη απόφαση να φύγουν για τη Μεγάλη Βρετανία. Εργάστηκαν στο εστιατόριο του θείου τους και το 1962 αγόρασαν το εστιατόριο και δημιούργησαν το θρυλικό Elysee.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ