Πάνος Νάτσης: Πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Το νήμα της ζωής του ηθοποιού κόπηκε απότομα τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό”, η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία

Την ενίσχυση της Διεθνούς υποστήριξης γυναικών «Woman In Need» που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών επιθυμεί, αντί στεφάνων, η οικογένεια και η σύντροφος του Πάνου Νάτση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε την επιθυμία της οικογένειας, και επισημαίνει ότι ο Πάνος Νάτσης ήταν «ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες».

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδελφής του

Ο 31χρονος ηθοποιός ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας και το μοναδικό αγόρι. Είχε τέσσερις αδελφές οι οποίες τον λάτρευαν. Για αυτές ο πόνος είναι αβάσταχτος.

Τα λόγια της αδελφής του Μαρίνας Νάτση ραγίζουν καρδιές. “Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας; Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει… Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου…” έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook.

 

Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δεν γνωρίζει πως έχασε τον μοναχογιό της

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του Πάνου Νάτση η οποία ακόμη δεν γνωρίζει πως ο μοναχογιός της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Συγγενής του ηθοποιού αποκάλυψε χθες στο Star πως η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμη πως ο γιος της είναι νεκρός. “Ποιoς θα τολμήσει να το πει;” ανέφερε συντετριμμένος ο ξαδελφός του, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό”.

“Δεν θα το μάθει (η μητέρα του) απ’ ότι ξέρω” ανέφερε ο ηθοποιός εξηγώντας ότι δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα. “Αφορά θέμα υγείας και θα ήθελα να μην επεκταθούμε σε αυτό” είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ