Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ημιμαραθώνιο

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ημιμαραθώνιο

 Λόγω διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου την Κυριακή 4/5 από τις 08.00-12.30 με την επωνυμία  ‘ATHENS HALF MARATHON’’  θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων) σε λεωφόρους, οδούς και πλατείες του δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυμίσεις θα γίνουν:

Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως τη Λ. Συγγρού, και στα (2) δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως την οδό Πανεπιστημίου και στα (2) δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 04.00΄ έως 14.00΄.

Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Β. Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την Ημιμαραθώνια διαδρομή, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.     

Exit mobile version