Μύκονος: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών 10 ΙΧ για τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου

Μετά τις επτά συλλήψεις για τα αυθαίρετα στην Μύκονο, οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται πως είναι κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών που ξυλοκόπησαν άγρια τον αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Μανώλη Ψαρρό.

Μύκονος: Συλλήψεις και κατεδαφίσεις αυθαιρέτων – ΒΙΝΤΕΟ

Στην «σκιά» των επτά συλλήψεων για παράνομα κτίρια στο νησί των ανέμων και του οργίου αυθαιρεσίας , ο ξυλοδαρμός του αρχαιολόγου που βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρόμο της Κηφισιάς  ερευνάται από το τμήμα Εκβιαστών συνδυαστικά με την υπόθεση της αρχαιολόγου που δέχτηκε απειλητικά μηνύματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Open, οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Μανώλης Ψαρρός ξυλοκοπήθηκε από δύο άτομα τα οποία είχαν ομάδα υποστήριξης.

Μύκονος: Στο μικροσκόπιο των αρχών οι οικοδομικές άδειες – Διαγραφή μηχανικού από το ΤΕΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Ειδικότερα, στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει δέκα οχήματα που ήταν κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός αλλά και 40 βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο έξι αστυνομικών της Δίωξης Εκβιαστών βρίσκεται στο νησί της Μυκόνου, αναζητώντας πληροφορίες και μαρτυρίες που σχετίζονται με τα δύο περιστατικά.

Μύκονος: Παρέμβαση Ντογιάκου για τις καταγγελίες περί οικοδομικής αυθαιρεσίας και παρανομίας

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι διαρκείς έλεγχοι στο νησί των ανέμων, δημιουργούν μια πίεση και μια κλιμακωτή αντίδραση που ανοίγει ολοένα και περισσότερα στόματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ